چهارشنبه ٠٢ مرداد ١٣٩٨
سال 98؛ سال رونق تولید گرامی باد
پیوندهای مهم

تماس با حراست
آدرس پست الکترونیکی حراست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
herasat@yums.ac.ir
اخبار > 190 ؛ مرکز ملی پاسخگویی به تخلفات بهداشتی


  چاپ        ارسال به دوست

190 ؛ مرکز ملی پاسخگویی به تخلفات بهداشتی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد گفت: شهروندان می توانند در صورت مشاهده نواقص بهداشتی در خصوص صنف خوار و بار فروشی، سوپر مارکت و فروشگاه های عرضه مواد غذایی با مرکز ملی پاسخگویی  190 وزارت بهداشت تماس حاصل نمایید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ابراهیم نعیمی افزود: پیشنهادات مردمی، درخواست ها و شکایات جهت بهبود شرایط بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی، ارتقاء بهداشت فردی و اخذ کارت بهداشت و گواهینامه آموزش بهداشت اصناف برای متصدیان از برنامه های کنترل بهداشت مواد غذایی است.

وی اذعان داشت: عرضه و استعمال مواد دخانی (قلیان و سیگار) در اماکن عمومی و فروش مواد دخانی به افراد زیر 18  سال کاملا ممنوع است.

وی تصریح کرد: نگهداری نامناسب و حمل و نقل غیر اصولی مواد غذایی و در شرایط غیر بهداشتی، عرضه مواد غذایی فله ای یا بسته بندی شده صنعتی با تاریخ مصرف مخدوش یا تاریخ مصرف گذشته، وجود جسم خارجی در مواد غذایی، زنگ زدگی و بادکردگی در غذاهای کنسرو شده می تواند سلامت مصرف کننده را به خطر بیندازد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان ابراز داشت: کنترل بهداشت ابزار و تجهیزات، تهیه و آماده سازی مواد غذایی، استفاده مواد فساد پذیر در یخچال و فریزر و سردخانه در دمای استاندارد، استفاده از ظروف کاملا بهداشتی، تهویه مناسب های انبار و محل های پخت کنترل بو و آلودگی های محیطی می تواند از بروز بیماری های منتقله از راه آب و مواد غذایی جلوگیری نماید.

نعیمی در پایان خاطر نشان کرد: رعایت بهداشت فردی، بهداشت ساختمان و فضای کار؛ رعایت بهداشت در ابرازآلات و تجهیزات و اصول مناسب در پخت، نگهداری و توزیع مواد غذایی از الزامات حفظ بهداشت است. 5

 

 


١٤:١٧ - چهارشنبه ٢٢ اسفند ١٣٩٧    /    شماره : ٢٣٧٥٧    /    تعداد نمایش : ٢٥٩


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اخبار مرتبط

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به  دانشگاه علوم پزشكي ياسوج است.
طراحی و راه اندازی : اداره روابط عمومی با مشارکت اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه