سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کهگیلویه از برگزاری کارگاه کنترل کیفی مواد غذایی و بازآموزی کاربرد تجهیزات پرتابل در دهدشت خبر داد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه؛ علی جعفری در این زمینه تصریح کرد: این کارگاه با هماهنگی گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت کهگیلویه، بصورت حضوری و با حضور کارشناسان بهداشت محیط مراکز خدمات جامع سلامت برگزار شد.
جعفری افزود: ارائه جدیدترین دستورالعمل های مرتبط با برنامه بهداشت مواد غذایی و نحوه ی استفاده از تجهیزات پرتابل بصورت عملی، از محورهای اصلی این کارگاه آموزشی بود، که توسط مهندس حمزه علی کریمی و سرکار خانم مهندس مرضیه خالقی نژاد ارائه گردید.
سرپرست مرکز بهداشت کهگیلویه اظهار داشت: بیان اهداف کارگاه، تاکید به نظارت ویژه، بر وضعیت بهداشت فردی و بهداشت عمومی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، برگزاری کمیته های درونبخشی و بین بخشی، نظارت مستمر بر عملکرد همکاران مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و رسیدگی به شکایات بهداشتی بخشی از مطالبی بود که در این کارگاه مورد تاکید قرار گرفت.