پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1404/02/19

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام، گفت: دسترسی به آب آشامیدنی سالم نقش مھمی در حفظ سلامتی شهروندان دارد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام، گفت:  دسترسی به آب آشامیدنی سالم نقش مھمی در حفظ سلامتی شهروندان دارد.


 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چرام؛ علی جعفری فر افزود: توجه به وضعیت سلامت آب شرب در سطح شهرستان از اھمیت خاصی برخوردار است چرا که دسترسی به آب آشامیدنی سالم نقش مهمی در حفظ سلامتی شهروندان دارد.


وی اذعان داشت: آب سالم و قابل شرب تعریف مشخص و استانداردی دارد و میبایست از نظر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و رادیولوژیکی برای استفاده شهروندان قابلیت مصرف داشته و عاری از ھرگونه آلودگی باشد در غیر اینصورت میتواند خطرات بسیاری را برای سلامت انسان به همراه داشته باشد.


سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام، تصریح کرد: کارشناسان بهداشت محیط شهرستان چرام روزانه با کلرسنجی آب آشامیدنی شهرستان و بقیه نقاط مختلف شهرستان چرام نسبت به گرفتن نمونه آب از سالم بودن آب شرب شهروندان اطمینان حاصل می نمایند.


 وی با اشاره به حساسیت موضوع کلر سنجی ادامه داد: برای این کار از افراد مجرب و آموزش دیده استفاده میشود و تست ھای کلر سنجی به صورت روزانه انجام و گزارشهای لازم در اختیار ادارات آب و فاضلاب روستایی و شهری و ھمچنین فرمانداری شهرستان قرار میگیرد.


جعفری فر در پایان تأکید کرد: ضروری است میزان کلر تزریق شده جهت سالم سازی آب در حد تأمین کننده استاندارد 0.2 تا 0.8 میزان کلر آزاد باقیمانده در شبکه توزیع آب باشد که در صورت بروز آلودگی ثانویه در شبکه بتواند گندزدایی مؤثر آب را انجام دھد و اپراتورھای مسئول دستگاه کلرزنی به این مسئله توجه ویژه داشته باشند.142-18