پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/01/31

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

باحضور معاون فنی معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج،مدیرشبکه بهداشت ودرمان گچساران کارگاه آموزشی سامانه سامح با تاکید بر لزوم بازرسی مستمر و دقیق و تعیین شاخص‌های مورد اعتماد برای برنامه‌ریزی و استفاده بهینه از منابع موجود درمرکز بهداشت گچساران برگزارشد.

مدیرشبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: کارگاه آموزشی سامانه سامح با تاکید بر لزوم بازرسی مستمر و دقیق و تعیین شاخص‌های مورد اعتماد برای برنامه‌ریزی و استفاده بهینه از منابع موجود باحضورکلیه کارشناسان بهداشت محیط شهرستان ها و استان درمرکز بهداشت گچساران برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان گچساران، مهندس محمدصادق رضایی اظهار داشت: استفاده از این سامانه بر سلامت مردم و جامعه تاثیر مستقیم دارد و در این شرایط بیماری کرونا موجب انتقال کمتر بیماری خواهد شد.

در ادامه معاون فنی معاونت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه این سامانه یکی از بهترین سامانه های جامع بهداشت محیط و حرفه ای بوده خواستار همکاری و تلاش همه کارشناسان در فراگیری و بکاربری این سامانه دربازرسی ها گردید.


مهندس محمدرضا قلعه گلاب افزود: باتوجه به این که بخش قابل توجهی از قشر بازار در حال حاضر دارای مدارک تحصیلی بالا از جمله لیسانس و فوق لیسانس بوده لزوم داشتن مستندات کافی جهت بازرسی ها محرز بوده و با استفاده از این سامانه نظارت بهتر صورت می گیرد.

براساس گزارش وب دا: در این کارگاه 2 روزه و نشست فصلی بهداشت محیط، کارشناسان حاضر در این کارگاه نحوه کار با سامانه سامح از جمله استخراج آمار، تسریع در دسترسی به اطلاعات، را فرا گرفته که موجب افزایش کیفیت بازرسی ها ازمرکز تهیه و توزیح مواد غذایی می گردد.

لازم به یادآوری است در این کارگاه 2 روزه کارشناسان بهداشت محیط کلیه شهرستان های استان، کارشناسان بهداشت محیط گچساران، معاون فنی معاونت بهداشتی، مدیر گروه سلامت محیط کارمعاونت بهداشتی و کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی استان حضور داشتند.