رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، با بیان اینکه یکی از مهم ترین وظایف ستاد امر به معروف و نهی از منکر تعیین الگوهای رفتاری است، گفت: ما نباید تنها در حرف عامران به معروف و ناهیان از منکر باشیم بلکه باید در عمل الگو های رفتاری را تدوین و ابلاغ کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، با بیان اینکه یکی از مهم ترین وظایف ستاد امر به معروف و نهی از منکر تعیین الگوهای رفتاری است، گفت: ما نباید تنها در حرف عامران به معروف و ناهیان از منکر باشیم بلکه باید در عمل الگو های رفتاری را تدوین و ابلاغ کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر اورنگ ایلامی در جلسه امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه، افزود:ستادهای اقامه نماز و امر به معروف و نهی از منکر ادارات از نظر عملکرد خود در این زمینه در استانداری با هم سنجیده و امتیاز بندی می شوند.
وی تصریح کرد: در سال 95 امتیاز دانشگاه علوم پزشکی استان در این سنجش متوسط بود و امید است در سال جاری امتیازی خوب تا عالی را کسب نماییم.
وی اضافه کرد: آسیب شناسی و ریشه یابی علل ترک معروف و ارتکاب به منکر از جمله سیاست های مصوب شده توسط مجلس است که در این زمینه معاونت پژوهش و تحقیقات دانشگاه می تواند اقدام نماید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، اظهار داشت: زمینه سازی برای مشارکت همه آحاد مردم و نیز کارکنان در زمینه امر به معروف از فعالیت های مهمی است که باید از طریق اطلاع رسانی رسانه ای شامل رادیو، برنامه زنده و سایت دانشگاه صورت گیرد.
وی تدوین راهبردهای آموزشی برای همه سطوح دانشگاه را از دیگر اقدامات موثر در ترویج امر به معروف و نهی از منکر عنوان و اذعان داشت: شناسایی ظرفیت ها و کمک به جمعیت ها و تشکل های مردمی( NGO ) فعال در این زمینه نیز از دیگر مصوبات این نشست بود.
دکتر ایلامی، ادامه داد: شورای عالی انقلاب فرهنگی، تکالیفی را برای ستاد امر به معروف و نهی از منکر و نیز برای اجرای فرهنگ حجاب و عفاف تدوین و مصوب نموده که می بایست این تکالیف به همراه تکالیف اجرایی ستادها به صورت بنر و چارچوبی قابل رویت و خوانا در بیمارستان ها و فضاهای بهداشتی، درمانی نصب شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: سیاست های کلی و خط و مشی اساسی این شورا باید در این جلسات برای دانشگاه تعیین و ابلاغ شود.
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی استان، نیز با بیان اینکه شورای امر به معروف و نهی از منکر و نیز شورای عالی نماز در دانشگاه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند، گفت: به همین خاطر شورای عالی فرهنگی نسبت به این مسئله حساس بوده و شورای آموزش عالی دانشگاه نیز خواهان برگزاری حداقل دو ماه یکبار این جلسات و نیز اجرای مصوبات و برنامه های این نشست شد.
حجت الاسلام والمسلمین ابوالفضل ملاعلی اضافه کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور ارائه گزارش عملکرد این شوراها را مهم تقلی نموده و یکی از شاخص های امتیازبندی فرهنگی دانشگاه ها برگزاری مستمر جلسات و ارائه مصوبات و پیگیری آنها است.
وی افزود: شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه شامل پانزده نفر از ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان، معاونین روسای بیمارستان ها، شبکه بهداشت و درمان، مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و روابط عمومی بوده که پیگیری برنامه کلی مصوبات این جلسات نیز بر عهده این اعضا است.
وی از برگزاری کارگاه آموزشی امر به معروف و نهی از منکر نیز در دانشگاه خبر داد و خاطر نشان کرد: این کارگاه در هفته های آینده برای طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار می شود.
به گزارش وب دا؛ جلسه امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین و روسای بیمارستان ها در ستاد مرکزی این دانشگاه برگزار شد.5-142