پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: دیدن صورت کتک خورده یک کودک، برای عموم مردم دلخراش و مصداق بارز کودک آزاری است که کودک آزاری فقط کتک زدن و سوء استفاده جنسی از آن ها نیست.

کارشناس سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: دیدن صورت کتک خورده یک کودک، برای عموم مردم دلخراش و مصداق بارز کودک آزاری است که کودک آزاری فقط کتک زدن و سوء استفاده جنسی از آن ها نیست.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ سید حبیب الله تقوی زاده افزود: کودکان به والدین خود اعتماد دارند، به نزدیکان والدین خود نیز اعتماد می کنند چون ناچار به این کارند بنابراین هر نوع سوء استفاده ای از این اعتماد، مصداق بارز کودک آزاری است.


وی تصریح کرد: اینکه برای شوخی و خنده آن ها را آزار دهیم، در مقابل شان الکل یا مواد مخدر مصرف کنیم، آن ها را در مکان های ترسناک بگذاریم یا در خانه تنها بمانند و مورد تمسخر قرار دهیم یا با داروهای خواب آور آرام شان کنیم، چیزی جز کودک آزاری نیست.


وی بابیان اینکه کودکان به مکانی امن برای زندگی و احساس امنیت نیاز دارند، ادامه داد: این دو فاکتور ارتباط مستقیمی با کیفیت زندگی آن ها در آینده خواهد داشت و هر چیزی که برای آن ها حس امنیت را از بین ببرد، کودک آزاری بوده و مشاجره و دعوا در حضور کودکان به شدت به این حس امنیت ضربه می زند.


تقوی زاده ابراز داشت: طرد کودک، اخراج او از منزل، کتک زدن و تنبیه جسمی کودکان، سوء استفاده جنسی از آن ها و نبود شرایط درست برای خواب مفید در شب، می توانند کودک را در منزل دچار حس نا امنی کند.


کارشناس سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: از طرفی کودکان نیاز به محبت و توجه دارند، این نیاز اگر در کودکی برآورده نشود، اثر عاطفی نامطلوبی برآینده او می گذارد پس به کودکان مان اجازه گریه کردن بدهیم و از کنترل احساسات شان جلوگیری کنیم .


تقوی زاده در پایان خاطر نشان کرد: با آن ها ارتباط چشمی داشته باشیم و به حرف هایشان گوش بدهیم در حضور دیگران سرزنش و ملامت شان نکنیم و هیچ فرصتی را برای به آغوش کشیدن فرزندان مان از دست ندهیم که محروم کردن کودک از آغوش گرم هم مصداق بارز کودک آزاری است .5