پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1404/02/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس برنامه سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: احساس ترس، استرس،سردرگمي يا عصبانيت در طي يك بحران كاملا طبيعي است، با افرادي كه به آنان اعتماد داريد صحبت كنيد. با دوستان و فاميل خود در تماس باشيد.

کارشناس برنامه سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت:  احساس ترس، استرس،سردرگمي يا عصبانيت در طي يك بحران كاملا طبيعي است، با افرادي كه به آنان اعتماد داريد صحبت كنيد. با دوستان و فاميل خود در تماس باشيد.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، سید حبیب الله تقوی افزود: اگر مجبور به ماندن در منزل هستيد، روش سالمي براي زندگي در پيش بگيريد يعني  غذاي خوب و سالم، خواب، ورزش و حفظ ارتباطات اجتماعي (و عاطفي) با افراد خانواده در منزل  و بوسيله ايميل يا تلفن با بقيه دوستان و فاميل ارتباط داشته باشید.


وی تصریح کرد: سيگار نكشيد. مشروبات الكلي يا ساير داروها را تنها به خاطر كنترل احساسات و استرس خود مصرف نكنيد


تقوی عنوان کرد: اگر احساس ميكنيد از پا در آمده ايد با يك مشاور يا مددكار تماس بگيريد.يك برنامه و نقشه مشخص در ذهن داشته باشيد تا در صورت نياز چگونه و به كدام مركز درماني مراجعه كنيد.


وی در ادامه گفت: واقعيت هاي تاييد شده را دنبال كنيد و اطلاعاتي راكه به شما كمك ميكند تا بر اساس ميزان خطر، احتياطات لازم را داشته باشيد، بدست بياوريد.


سید حبیب الله تقوی، توصیه کرد: يك منبع موثق و قابل اعتماد مانند سايت سازمان بهداشت جهاني يا يك سايت محلي معتبر در خصوص مسائل بهداشت و سلامت را انتخاب كنيد.


کارشناس برنامه سلامت روان مرکز بهداشت استان یادآور شد: با كاهش زمان گوش دادن يا تماشا كردن اخباري كه شما را آشفته ميكند، نگراني و اضطراب خود را كم كنيد.


تقوی، در پایان خاطر نشان کرد:  بر مهارتها و توانايي هايي كه قبلا در جريان ناملايمات زندگي به شما كمك كرده است ، متمركز شويد تا بتوانيد در طي‌چالش همه گيري بيماري، احساسات و استرس خود راکنترل کنید.