پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

آئین تجلیل از اساتید و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد شامگاه شنبه با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه و هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی استان در سالن حکیم جرجانی دانشگاه برگزار شد.


آئین تجلیل از اساتید و پژوهشگران نمونه دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد شامگاه شنبه با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه و هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی استان در سالن حکیم جرجانی دانشگاه برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در مراسم گرامیداشت روز استاد با بیان اینکه معلمی شغل انبیاء است، گفت: دانشگاه محل علم آموزی و معرفت اندوزی است و رویکرد اصلی دانشگاه ، رویکرد اجتماعی است به طوری که به نیازهای جامعه توجه می کنند، معلمان و استادان در چنین مراکزی تربیت شدند.


دکتر رضا چمن با اشاره به شخصیت شهید مطهری افزود: شهید مطهری دارای شخصیت دینی و مکتبی بود و این شخصیت وارسته چگونه اندیشیدن، آموختن و چگونه زیستن را به دانشجویان خود آموخت و معلمان و اساتید ما نیز باید اینگونه باشند و این چگونه اندیشیدن باید بیشتر مد نظر قرار بگیرند.


وی با بیان اینکه رفتار و منش معلمان و اساتید  اثر گذار خاطر نشان کرد:  اساتید باید به علم روز مجهز شوند و تنها به برخی علوم اکتفا نکنند، زیرا معلم در جهت دهی و تربیت انسان ها نقش موثری دارد.


دکتر چمن اظهار داشت: جریان روشنفکری از دانشگاه ها شکل گرفته به طوری که  دانشگاه ها محل روشنفکری و جریان های بوده است.


وی یادآور شد: خدمات بهداشتی و درمانی به صورت صرف از وظایف دانشگاه نیست اما دانشگاه در  این حوزه توفیق خدمت رسانی به درمان را دارد، اما در بحث آموزش باید انسان هایی  تربیت کنیم که در توسعه و تکامل تعالی معنوی و روحی در علم آموزی و مهارت افراد موثر باشد.


دکتر چمن تصریح کرد: متاسفانه شاهد رخوت در حوزه مطالعات خارجی در بین دانشجویان هستیم که دانشجویان باید فارغ از نگاه تخصصی و فوق تخصصی مطالعه بیشتری در سایر حوزه ها داشته باشند.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به معیار سنجش استاد، یادآور شد: معیار سنجش اساتید باید براساس شخصیت شهید مطهری باشد و نحوه اندیشیدن این شخصیت وارسته معیار سنجش اساتید قرار گیرد.


دکتر چمن در پایان گفت: نقش اصلی معلمان علم آموزی و معرفت اندوزی است و جایگاه والای معلمان نیز به همین دلیل است.


تشریح دستاوردهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان در سال 1394


در ادامه این مراسم معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد به دستاوردهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان در سال گذشته پرداخت و اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان در سال گذشته علی‌رغم تمام مشکلات موجود در دو رشته دستیاری جراحی عمومی و دستیاری زنان و زایمان دانشجو پذیرش کرد، رشته‌های دستیاری به 4 رشته اضافه شد.


دکتر صدراله محرابی با بیان اینکه در حال حاضر 37 دانشجو در رشته‌های دستیاری مشغول به تحصیل هستند، افزود: این دانشجویان در رشته های دستیاری اطفال، دستیاری داخلی، جراحی عمومی و زنان و زایمان مشغول به تحصیل هستند و پیگیر رشته های دستیاری بیهوشی، جراحی کلیه و دستیاری روانپزشکی در  سال 95-96 هستیم.


وی با بیان اینکه چندین رشته کارشناسی ارشد به رشته های این دانشگاه اضافه خواهد شد، گفت: رشته‌های فیزیولوژی، خون شناسی، مامایی، هوش‌بری، انگل‌شناسی، اپیدمیولوژی و ایمنی محیط زیست و اتاق عمل به رشته‌های کارشناسی ارشد اضافه می‌شود.


دکتر محرابی با اشاره به برگزاری جلسات مختلف طرح تحول سلامت در حوزه آموزشی افزود: همه موظف هستیم طرح تحول سلامت در آموزش را به لحاظ کمی و کیفی به پیش ببریم.


محرابی تصریح کرد: وزارت بهداشت و درمان طرح ارزیابی تحول سلامت در حوزه‌های بهداشت و درمان، آموزش و پژوهش را به صورت ماهانه رصد می‌کند و برنامه‌های که موفق نباشیم ریشه‌یابی می‌شود.


معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به گسترش مجتمع آموزش عالی سلامت افزود: 20 دانشجوی رشته کاردانی تکنسین سلامت دهان و دندان برای مجتمع عالی سلامت گچساران پذیرش شد و مجتمع عالی سلامت شهرستان کهگیلویه راه‌اندازش شد که از مهر ماه برای هر دو شهرستان پذیرش دانشجو خواهیم داشت.


وی از از افزایش تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از 122 نفر به 166 نفر خبر داد و عنوان کرد: تعداد دانشجویان دانشگاه یک هزار و 960 نفر هسشتند که در حال حاضر شاخص تعداد دانشجو و استاد 12.7 دانشجو به یک استاد است.


این مسئول دانشگاهی عنوان کرد: احداث کلینیک تخصصی دندانپزشکی از ضروریات دانشگاه بود که در  فضای یک هزار و 250 متر مربع احداث شد.


محرابی از ارتقاء رتبه علمی اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد و گفت: سال گذشته 10 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه ارتقاء رتبه علمی گرفتند که 7 نفر دانشیار و 3 نفر و استاد تمام ارتقاء یافتند، تعداد اساتید تمام دانشگاه 4 نفر، دانشیاران 24 نفر، 101 استادیار و 34 نفر مربی هستند.


به گزارش وب دا؛ در پایان این مراسم از اساتید و پژوهشگران نمونه دانشگاه علوم پزشکی استان تقدیر بعمل آمد.



دکتر رضا چمن؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان




دکتر صدراله محرابی؛ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان




حجت الاسلام ابوالفضل ملاعلی؛ مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی استان




دکتر عبدمحمد موسوی؛ معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی استان