پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز چهارشنبه ، 1404/02/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس مسئول پیشگیری و مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت و درمان بهمئی از اجرای مرحله نخست طرح تکمیلی فلج اطفال در روستای پهنوک و مناطق صعب العبور آن خبر داد.

کارشناس مسئول پیشگیری و مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت و درمان بهمئی از اجرای مرحله نخست طرح تکمیلی فلج اطفال در روستای پهنوک و مناطق صعب العبور آن خبر داد.


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی؛ سید عابد توفیقیان افزود: فعاليت نظام مراقبت فلج شل حاد نقش مهمي در پيشرفت فعاليتهاي مرتبط ريشه كني فلج اطفال دارد و حفظ دستاوردهای برنامه ریشه کنی فلج اطفال در کشور از حساسیت ویژه برخوردار است.


وی تصریح کرد: فلج اطفال يك عفونت حاد ويروسي با دامنه اي متغير از عفونت بدون علامت تا مننژيت آسپتيك ، فلج و مرگ است.


توفیقیان ادامه داد: پوليوميليت فلجي داراي دو فاز خفيف و شديد بوده؛ که در فاز خفيف دارای علائم تب، بي حالي،  سردرد، آب ريزش از بيني و استفراغ و در صورت تبديل به فاز شديد نشانه هایی مانند  درد شديد عضلاني، سفتي گردن و فلجي به آن اضافه مي شود.


کارشناس مسئول پیشگیری و مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی با بیان اینکه فلج اطفال در هر سني ممكن است اتفاق افتد اظهار داشت: بيشتر بيماري در كودكان و نوجوانان، با پيشرفت برنامه ايمن سازي و بويژه انجام برنامه ريشه كني بیماری فلج اطفال در سه کشور (افغانستان،پاکستان و نیجریه) به صورت بومی بوده و هنوز بیماری در این سه کشور گزارش می شود.


 توفیقیان در پایان با اشاره به اینکه گروه هدف طرح تکمیلی فلج اطفال کودکان زیر 5 سال هستند، خاطر نشان کرد: عملیات سالیانه طرح تکمیلی فلج اطفال در دو نوبت به صورت فعال و خانه به خانه به فاصله(6تا4)هفته بدون توجه با سابقه واکسیناسیون قبلی کودکان انجام می گیرد.142