رئیس بیمارستان شهید بهشتی یاسوج گفت: نشست آموزشی تب کریمه کنگو به منظور افزایش آگاهی کادر درمانی بیمارستان از مراحل ابتلا و علائم بیماری برگزار شد.
رئیس بیمارستان شهید بهشتی یاسوج گفت: نشست آموزشی تب کریمه کنگو به منظور افزایش آگاهی کادر درمانی بیمارستان از مراحل ابتلا و علائم بیماری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، دکتر ذاکر سعیدی نژاد در این نشست آموزشی گفت: تب کریمه کنگو یا تب خون ریزی دهنده حاد تب دار نوعی بیماری ویروسی است که به وسیله نوعی کنه منتقل می شود.
وی با اشاره به اینکه خون ریزی از نواحی مختلف بدن، از علائم اصلی این بیماری است، افزود: خون ریزی از حفره شکمی، بینی، لثه و استفراغ های خونی از علائم بارز و شایع این بیماری است.
متخصص عفونی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج با بیان اینکه تب کریمه کنگو از بیمای های ناقل حیوان به انسان در فصل گرما است، خاطر نشان کرد: شروع فصل گرما سبب افزایش ابتلا به انواع بیماری های ویروسی است.
همچنین مدیر کل پزشکی قانونی کهکیلویه وبویر احمد در این نشست توصیه کرد: گوشت را پس از خریداری به مدت 24 ساعت در دمای 4 درجه نگهداری و پس از آن شستشو و قطعه قطعه کنید.
دکتر کامبیز امینی تاکید کرد: از خرید گوشت از قصابی های فاقد مهر و نظارت بهداشت خودداری نمایید.
وی یاد آور شد: آگاهی و اطلاع رسانی، رعایت اصول اولیه بهداشتی و فرهنگ سازی از اقدامات اولیه جهت جلوگیری از شیوع بیماری های پر خطر است.
مسئول مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت کهکیلویه و بویر احمد نیز در این نشست اظهار کرد: خودداری از تماس بدن با ترشحات و خون دام، گزش کنه، له کردن کنه بر روی پوست، خرید گوشت از محل های غیر مجاز و داشتن جایگاه مجزا با محل زندگی دام از راه های پیشگیری این بیماری است
مهندس ظفر پریسایی اضافه کرد: تغییرات آب و هوایی، مهاجرت پرندگان و گزارش این بیماریی به صورت پراکنده، از عوامل توجه بیشتر این بیماری طی سال های اخیر است.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، این سمینار با حضور مدیرکل پزشکی قانونی استان، رئیس و مدیر داخلی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج و مدیر مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت کهکیلویه و بویر احمد در این بیمارستان برگزار شد.