فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: کودکان مبتلا به آلرژی بینی (رینیت آلرژیک) بیشتر از سایر کودکان دچار سیوزیت می شوند.
فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: کودکان مبتلا به آلرژی بینی )رینیت آلرژیک(بیشتر از سایر کودکان دچار سیوزیت می شوند.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر علی فاضل افزود: آلرژی بینی با علائم احتقان یا گرفتگی بینی، آبریزش و خارش بینی به همراه عطسه و تحریک ملتحمه چشم مشخص می شود.
وی ادامه داد: کودکان مبتلا به آلرژی بینی بیشتر از سایر کودکان دچار سیوزیت، بزرگی لوزه سوم (هیپرتروفی آدنوئید)، اگزما پوستی و آسم ریوی شده و علائم این بیماری ممکن است از دوران شیر خوارگی شروع شود.
وی تصریح کرد: کودکانی که سابقه بیماری های آلرژی در خانواده شان وجود دارد در خطر بیشتری نسبت به این بیماری هستند همچنین در صورتی که والدین، بخصوص مادر سابقه مصرف قلیان یا سیکار داشته باشد، فرزند با احتمال بیشتری دچار آلرژی بینی می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه عوم پزشکی یاسوج اذعان داشت: آلرژی بینی به دو نوع آلرژی بینی فصلی و آلرژی بینی دائمی تقسیم می شود که آلرژی فصلی بیشتر با گرده درختان و علف های هرز ارتباط دارد و علائم آن بیشتر در فصل بهار وتابستان دیده می شود و باشروع فصل سرما علائم آن برطرف می شود.
وی ابراز داشت: ولی بیماران با آلرژی دائمی یا پایدار، بیشتر با عوامل و آلرژن های داخل منزل از جمله گرد و غبار خانه و حیوانات اهلی داخل منزل مثل سگ و گربه و یا با سوسک داخل منزل ارتباط دارد.
دکتر فاضل تصریح کرد: کودکانی که دچار آلرژی بینی شدید؛ نفس دهانی، خرخر کردن، خارش بینی و مالش مکرر بینی و آبریزش روشن از بینی هستند و اغلب خطوط یا دوایر تیره رنگی زیر چشم آنها مشاهده می شود که مادران آن را به غلط به کم خونی نسبت می دهند.
فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی دانشگاه علوم پزشکی استان اضافه کرد: درمان قطعی آلرژی بینی پیشگیری است ولی جهت کنترل علائم از داروهای آنتی هیستامین خوراکی یا موضعی و یا اسپری های بینی نیز استفاده می شود.3
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4