پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز چهارشنبه ، 1404/02/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: اندازه گیری آنتی اکسیدان های سنتتیک و ویتامین دی در مواد غذایی در آزمایشگاه معاونت غذا و داروی استان امکان پذیر شده است.

 


مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: اندازه گیری آنتی اکسیدان های سنتتیک و ویتامین دی در مواد غذایی در آزمایشگاه معاونت غذا و داروی استان امکان پذیر شده است.



به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر امیر پیکر افزود: آنتی‌اکسیدان‌ها موادی هستند که در روغن ها و چربی ها وجود دارند تا آنها را در برابر اکسایش محافظت کنند.



وی ادامه داد: تحقیقات پیرامون اهمیت استفاده از آنتی اکسیدان ها در مواد غذایی نشان می دهد که علائم کندی پیری از جمله پوست، چشم، بافت، مفاصل، قلب و مغز، داشتن پوست سالم، جوان‌تر و درخشان‌تر، کاهش خطر ابتلا به سرطان، پشتیبانی از سم‌زدایی، طول عمر طولانی تر و همچنین حفاظت در برابر بیماری‌های قلبی و سکته مغزی از جمله مزایای استفاده از آنهاست.



دکتر پیکر یادآور شد: عمده مصرف آنتی اکسیدان ها در صنایع روغن بوده و از جمله آنتی اکسیدان های سنتتیک می توان به TBHQ-PG-BHA-BHT اشاره کرد. از آنجایی که برخی از آنتی اکسیدان های طبیعی در طی فرایند تصفیه از بین می روند این مورد در صنعت روغن که یکی از مراحل تولید آن تصفیه و بوگیری است از اهمیت بسزایی برخوردار بوده و لذا استفاده از آنتی اکسیدان ها در این صنعت اجتناب ناپذیر می باشد.



مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: آزمایشگاه معاونت غذا و دارو در جهت افزایش توانمندی و استقرار روشهای آزمون پیشرفته اقدام به تهیه استاندارد های TBHQ-PG-BHA-BHT مورد مصرف در صنایع روغن نموده است.با تهیه این استانداردها و به کمک دستگاه hplc اندازه گیری کمی مقدار این آنتی اکسیدان ها در مواد غذایی امکان پذیر شده است.



دکتر پیکر ضمن قدردانی از معاون غذا و داروی استان در جهت حمایت از استقرار روش های آزمون پیشرفته ابراز امیدواری کرد که همزمان با پیشرفت صنعت و ایجاد صنایع جدید در استان توانمندی آزمایشگاه در جهت استقرار روشهای آزمون جدید نیز افزایش یابد.