رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد پیش از ظهر امروز در نشست شورای سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات و محرومیتهای حوزه بهداشت و درمان در استان انجام داده و بخشی از اقدامات کنونی دانشگاه در جهت جبران و تکمیل پروژههای نیمه تمام گذشته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد پیش از ظهر امروز در نشست شورای سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات و محرومیتهای حوزه بهداشت و درمان در استان انجام داده و بخشی از اقدامات کنونی دانشگاه در جهت جبران و تکمیل پروژههای نیمه تمام گذشته است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر رضا چمن با اشاره به اینکه برخی پروژهای دانشگاه با نگاه به آینده احداث در دستور کار است، گفت: به عنوان مثال برای مقابله با بیماری سرطان که در سالهای اخیر روند به رو افزایشی داشته نیازمند مرکز تشخیص سرطان هستیم که در پایان سال گذشته کلنگ مرکز پزشکی هستهای به زمین زده شد و طی سالهای آتی این مرکز تجهیز میشود.
وی با اشاره به کمبود فضای آموزشی دانشگاه افزود: برای رفع کمبود فضای فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی در ابتدای سال جاری کنگ دانشکده بهداشت، پرستاری و مامایی با اعتبار اولیه 3500 میلیارد تومان در زمینی به مساحت 7200 متر مربع به زمین زده شد و امیدواریم که به مرور اعتبارات لازم تخصیص داده شود.
دکتر چمن توسعه زایشگاه امام سجاد و اورژانسها را از برنامههای مهم دانشگاه دانست و تصریح کرد: توسعه بخش اورژانس بیمارستان دهدشت و بیمارستان شهید بهشتی یاسوج در دستور کار است.
دکتر چمن با اشاره به اینکه در حال حاضر سرانه تختهای بیمارستانی در استان به ازای هر یک هزار نفر کمتر از 1.5 تخت است، افزود: تلاش دانشگاه علوم پزشکی برای چند سال آینده افزایش سرانه تختهای بیمارستانی به 2 تخت بیمارستانی به ازای هر یک هزار نفر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نگاه حوزه بهداشت و درمان برای سالهای آینده افزود: بیمارستان 400 تختخوابی جایگزین بیمارستان شهید بهشتی برای سالهای آینده حوزه بهداشت کهگیلویه و بویراحمد پیش بینی شده است.
وی عنوان کرد: در سالهای پیش رو با افتتاح بیمارستانهای گچساران و یاسوج سرانه تختهای بیمارستانی در استان کهگیلویه و بویراحمد افزایش مییابد.
دکتر چمن با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت گفت: با اجرای این طرح میزان پرداختی هزینه بیمارستانی در روستاهای استان به 3 درصد و پرداختی هزینه بیمارستانی در شهر به 6 درصد کاهش یافت .
وی با اشاره به اعزام بیماران به خارج استان به دلیل کمبود متخصص و نبود تجهیزات پزشکی مورد نیاز اضافه کرد: در سال 92 به ازای هر یک هزار نفر بستری در بیمارستانهای استان 30 نفر به خارج از استان اعزام شدند این در حالی است که در حال حاضر به ازای هر یک هزار نفر بستری 7 نفر به خارج استان اعزام میشوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: دستگاه ام.آر.آی بیمارستان گچساران آماده بهرهبرداری و دستگاه بیمارستان دهدشت به زودی نصب میشود، ضمن اینکه دومین دستگاه سی.تی.اسکن مرکز شهر آماده بهرهبرداری است.
وی بیان کرد: کمبود آمبولانس فوریتهای پزشکی از مشکلات بخش اورژانس استان بود که در چند ماه اخیر 23 دستگاه آمبولانس خریداری و توزیع شد.
دکتر چمن با اشاره به افزایش ییماری دیابت گفت: تخمین زده میشود بیش از 20 هزار بیمار دیابتی در استان وجود داشته باشد که 14 هزار و 212 نفر از این بیماران شناسایی شدهاند.
وی چاقی، کمتحرکی، مصرف غذاهای پر چرب، شیرین و سالمندی را از دلایل ابتلا به دیابت دانست و یادآور شد: امسال طرح غربالگری بیماری دیابت و فشار خون برای قریب به 300 هزار نفر از جمعیت بالای 30 سال استان کهگیلویه و بویراحمد در شهرها و روستاها اجرا میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان خواستار اختصاص اعتباری برای اجرای این طرح شد و خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری مسئولان استان اعتبارلازم برای اجرای این طرح اختصاص داده شود، در عین حال با استفاده از منابع داخلی و با همکاری سازمانهای بیمه گر به طور جدی پیگیر اجرای آن خواهیم بود.