اولین مجمع سلامت شهرستان تازه تأسیس مارگون در سالن هنرستان دخترانه شبانه روزی این شهر برگزار گردید.
اولین مجمع سلامت شهرستان تازه تأسیس مارگون در سالن هنرستان دخترانه شبانه روزی این شهر برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، در این مجمع، ابتدا مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مارگون، ضمن ارائه عملکرد یکساله این شبکه، بیان داشت: راه اندازی ساختمان شبکه بهداشت و تهیه تجهیزات آن، جذب نیروی انسانی مورد نیاز، برگزاری اردوهای جهادی در مناطق کم برخوردار از جمله سیلاب، ماشمی و مور زرد زیلایی، راه اندازی اورژانس بین جاده ای در منطقه زیلایی، زیر سازی و بهسازی درمانگاه شهر مارگون، مقابله با بیماری منحوس کرونا و انجام واکسیناسیون کووید 19 از مهمترین اقدامات این شبکه در یک سال گذشته بود.
دکتر پناه پور، افزود: با وجود نوپا بودن شهرستان، کمبود منابع و امکانات و نیروی انسانی، پراکندگی جمعیت و صعبالعبور بودن راه های ارتباطی این شهرستان، در ارائه خدمت به هم وطنان به ویژه در بحث واکسیناسیون و مقابله با کووید ۱۹، در اکثر شاخص ها شهرستان اول استان هستیم.
فرماندار شهرستان مارگون نیز، ابراز داشت: پیگیری سیاستهای سلامت در همه دولت ها و به تبع آن سازمان ها و نهادها از ضروریات داشتن جامعه سالم است.
دکتر قائمی، اضافه کرد: روش های دستوری در بحث بهداشت و درمان جواب نمیدهد و شایسته است با جلب مشارکت مردم و همه نهادها و دستگاه ها، به ویژه با اطلاع رسانی درست و در نظر گرفتن پیامدهای اطلاع رسانی ها و پیامهای بهداشتی، هم افزایی و همکاری لازم را به عمل آوریم.
همچنین، معاون بهداشتی دانشگاه، با تأکید بر ضرورت همکاری بین بخشی در تأمین سلامت جامعه و مردم، تصریح کرد: شرایط کرونایی به خوبی به ما نشان داد که خدمت رسانی به بیماران بدون کمک دستگاه های اجرایی میسر نمی شود.
دکتر محمد مهدی بانشی، شاخص امید به زندگی و عدالت اجتماعی را از شاخص های مهم حوزه سلامت عنوان کرد و اظهار داشت: در دهه های اخیر هم توانستیم شاخص امید به زندگی را افزایش دهیم و هم اینکه خدمات بهداشتی و درمانی را تا دورترین نقاط روستایی گسترش دهیم.
رئیس مرکز بهداشت استان با اشاره به خدمت رسانی بسیار عالی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مارگون و مقایسه آن با میانگین ارائه خدمات در کشور و استان، گفت: با وجود پراکندگی جمعیت و سختی فعالیت و خدمت رسانی، در مقابل این همه خدمت بایست سر تعظیم فرود آوریم.
دکتر بانشی، ادامه داد: متوسط ارائه خدمت به هموطنان در طول یک سال ۱۲ خدمت است که این شاخص تا پایان آذر ماه 5/5 خدمت در سطح کشور، ۱۲ خدمت در سطح استان و در شهرستان مارگون ۱۴ خدمت می باشد که از این لحاظ هم از میانگین استانی و هم از میانگین کشوری بالاتر است و با این روند تا پایان سال یک عملکرد فوق العاده از خود به یادگار خواهند گذاشت که جا دارد از مجموعه مدیریتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مارگون، کارشناسان و بهورزان تقدیر و تشکر نمائیم.
وی، گریزی هم به بحران سالخوردگی جمعیت زد و بیان داشت: اگر یک سیستم و یک جامعه را به رانندگی تشبیه کنیم که بایست افق دید مناسبی داشته باشد تا از دست انداز ها و پیچ ها به سلامت عبور کند، بحران و پیچ فعلی کشور ما نیز بحران سالخوردگی است که البته برای عبور کردن از این بحران ابعاد مختلفی چون اشتغال، هزینه سرسام آور زندگی، تغییر سبک زندگی، ایمنی و امنیت غذایی و دیگر ابعاد را می بایست مورد توجه قرار داده و با همکاری همه بخش ها و دستگاه ها برای برون رفت از این بحران برنامه ریزی نمائیم.
همچنین، مهندس سعید یگانه جو کارشناس مسئول مرکز سیاستگذاری سلامت، هدف از تشکیل مجمع سلامت در سطوح شهرستان، استان و کشور را ایفای نقش همه سازمانها در ارتقاء سطح سلامت جامعه و شاخص های سلامت جامعه و به طور کلی اجتماعی کردن سلامت عنوان کرد.
بر پایه همین خبر: در پایان این مجمع سلامت از فعالان عرصه سلامت تجلیل به عمل آمد.
به گزارش وبدا، این مجمع با حضور دکتر محمدمهدی بانشی معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان، دکتر قائمی فرماندار شهرستان مارگون، دکتر پناه پور رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مارگون، مهندس سعید یگانه جو کارشناس مسئول مرکز سیاستگذاری سلامت استان،سیدعبداله نوری رئیس اداره خیرین و سازمان های مردم نهاد دانشگاه، اعضای شورای اداری شهر مارگون و کارشناسان و فعالان حوزه سلامت این شهرستان، در سالن هنرستان دخترانه شبانه روزی شهر مارگون برگزار و اهداف مجمع سلامت و چالشهای سلامت این شهرستان مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.










