پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1404/02/05

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

اولین مجمع سلامت شهرستانی با حضور مسئولان استانی در شهرستان لنده برگزار شد.

اولین مجمع سلامت شهرستانی با حضور مسئولان استانی در شهرستان لنده برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، در اولین مجمع سلامت شهرستانی گفت: سلامت اجتماعی تنها معطوف به وجود بیماری‌های جسمی و روانی نیست، بلکه نبود رفاه اجتماعی نیز سلامت اجتماعی افراد را به چالش کشاند و برای تحقق سلامت اجتماعی به‌عنوان یکی از ارکان سلامتی طبق تعریف WHO، نیازمند توجه و تلاش بیشتر است.


امین الله بابوئی افزود: از آنجائی که قریب به 75 درصد از موضوعات مربوط به سلامت، خارج از حیطه مسئولیتی نظام سلامت بوده بدون همکاری‌های بین بخشی و همکاری سایر نهادها و دستگاه‌های دیگر که عملکرد آنها به نوعی با سلامت مردم مرتبط است، حل مشکلات نظام سلامت به شکل بسیار مطلوب، میسر و ممکن نیست.


وی تصریح کرد: با تشکیل معاونت اجتماعی دانشگاه های علوم پزشکی، علاوه بر اینکه  زمینه مشارکت بین بخشی سایر دستگاه‌های اجرایی برای تامین و حفظ سلامت مردم فراهم می‌شود، زمینه مشارکت مردم در عرصه های سلامت، تقویت سازمان های مردم نهاد سلامت، کمک خیرین به نظام سلامت، و بسیاری دیگر از مؤلفه های اجتماعی مؤثر بر سلامت، نظام مند می‌شود.


وی ابراز کرد: در همین راستا معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با تشکیل نهادها و سازمان های مردم نهاد و شوراهای متعدد از جمله ژیام گزاران سلامت، خانه مشارکت مردم در سلامت، شورای پیام رسان سلامت، مجمع سلامت و در نهایت تدوین برنامه جامع سلامت، رسیدن به این هدف را میسر ساخته است.


مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده، نیز در این نشست افزایش همکاری های درون سازمانی و درون بخشی، جلب و حمایت خیرین، استفاده از ظرفیت سایر ادارات جهت پیشبرد اهداف سلامت، بررسی چالش های سلامت و بحث گروهی درباره مولفه های سلامت، ارائه راهکارهای کارشناسی و مدیریتی برای حل معضلات بهداشتی و تجلیل از فعالان حوزه سلامت را از مهمترین اهداف این مجمع عنوان کرد.


مهندس امرالله خانی اظهار داشت: حفظ سلامت افراد جامعه جزء مهمترین اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بوده و در این راستا شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده از هیچ کوششی دریغ نمی‌کند.


یر پایه این گزارش؛ در پایان این نشست از چند نفر از مسئولان نهادها و دستگاه‌های  فعال در حوزه سلامت تقدیرشد.


به گزارش وب‌دا؛ اولین مجمع سلامت شهرستانی با حضور سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان، اعضای شورای سلامت اداری شهرستان لنده و سایر مسئولین محلی در این شهرستان برگزار شد.


انتهای پیام/محمد پاک سیرت