پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1404/01/30

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

به مناسبت هفته مبارزه با سرطان ( از ۸ تا ۱۵ بهمن ) تیم سلامت مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد ، در قالب خدمات غربالگری فشارخون ، قند خون ، مشاوره بیماریهای رفتاری ، آموزش تغذیه ، حرفه و اعصاب روان و از همه مهمتر پیگیری معاینات شغلی کارگران و بهداشت حرفه ای که شامل سلامتی شغلی کارگران بوده در کارخانه سیمان یاسوج برگزار گردید .

به مناسبت هفته مبارزه با سرطان ( از ۸ تا ۱۵ بهمن ) تیم سلامت مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد ، در قالب خدمات غربالگری فشارخون ، قند خون ، مشاوره بیماریهای رفتاری ، آموزش تغذیه ، حرفه و اعصاب روان و از همه مهمتر پیگیری معاینات شغلی کارگران و بهداشت حرفه ای که شامل سلامتی شغلی کارگران بوده در کارخانه سیمان یاسوج برگزار گردید . دکتر بهنام نیازی ، سرپرست مرکز بهداشت شهید دامیده بویراحمد ، ضمن تشکر ویژه از میزبانی و همکاری خیلی خوب مدیریت کارخانه سیمان یاسوج ، در خصوص ایستگاه سلامت در همه سازمانها ، نهادها و کارخانه جات گفت : تیمهای سلامت مرکز بهداشت به صورت دوره ای همه این سازمانها را پوشش داده تا ضمن آموزش بهداشت ، بتوانند افراد در معرض خطر را شناسایی و غربال و آموزش دهند تا جامعه در مسیر سلامتی گام بردارد . از این رو ، نوبت به پرسنل و کارگران محترم کارخانه سیمان یاسوج رسید تا از این خدمات بهره مند شوند و مهمتر از این غربالگری ، نظارت و آموزشهایی که واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت در خصوص رعایت نکات ایمنی و پیگیری معاینات شغلی در این کارخانه بود که توسط کارشناسان این واحد انجام گرفت . سرطان شغلی بیشتر در پوست، ریه ها، مثانه و خون بروز می کند. سرطان شغلی 4 تا 20 درصد از کل سرطان ها را تشکیل می دهد. این نوع سرطان عمدتاً بر برخی از گروه‌های جامعه تأثیر می‌گذارد و برخلاف بسیاری از خطرات سبک زندگی، خطرات شغلی سرطان معمولاً غیرارادی است. سرطان شغلی یکی از بزرگترین مشکلات صنعت است. سرطان ناشی از کار زمانی اتفاق می‌افتد که بدن با مواد مختلف مانند تشعشعات یا در اثر استنشاق گرد و غبار یا خوردن برخی مواد شیمیایی سرطان‌زا در تماس باشد. دکتر نیازی ادامه داد : محیط های کاری شیمیایی، فیزیکی یا بیولوژیکی خطر ابتلا به سرطان را در کارگران در معرض افزایش قرار می دهند. سرطان شغلی در اثر قرار گرفتن در معرض مواد سرطان زا در محیط کار ایجاد می شود. قرار گرفتن در معرض با بیش از نیمی از انواع و گروه های مواد شیمیایی و ترکیبات آنها در محل کار است که توسط آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC) به عنوان سرطان زا طبقه‌بندی شده اند. بسیاری از سرطان ها در صنعت قابل کنترل هستند، به عبارت دیگر با مشاهده مشکلات سلامتی در زندگی و محیط کار می توان از حدود 80 درصد سرطان ها پیشگیری کرد.


142-7