دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید-۱۹ از برگزاری شصت و پنجمین جلسه ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹، خبر داد.
دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید-۱۹ از برگزاری شصت و پنجمین جلسه ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹، خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بیان داشت: موارد بستری در استان همچنان، رو به افزایش است و این، آغازگر اوجگیری همه گیری کووید ۱۹، در خیز فعلی بیماری است.
دکتر محمد غلام نژاد، افزود: علیرغم هشدارهای هفته های اخیر، شاهد عادی انگاری و سهل انگاری در رعایت شیوه نامه های بهداشتی در سطح استان هستیم و این اصلاً زیبنده نیست و کار ما را سخت تر خواهد کرد.
رئیس ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ،۱۹ با بیان اینکه، واکسیناسیون مؤثر میتواند بار بیماری را در جامعه کمتر کند، تصریح کرد: متأسفانه استقبال از تزریق واکسن کم شده است در حالی که کرونا همان بیماری کشنده است و برای افرادی که واکسینه نشده اند خطرات بالایی دارد و میتواند باعث افزایش تعداد فوتی ها گردد.
وی، تأکید کرد: افرادی که این روزها علائم دارند، به احتمال زیاد مبتلا به کرونا هستند و حتماً باید ۷ روز قرنطینه باشند و در جامعه حضور نیابند.
معاون بهداشتی دانشگاه نیز، گفت: ویروس کرونا فعالانه خود را با محیط پیرامون و سیستم بدن ما تطیبق داده و تغییر جهش می دهد تا به هدف خود که مرگ عزیزان ماست، دست پیدا کند. بنابراین، بایست با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و انجام کامل واکسیناسیون، آنقدر از خود مراقبت کنیم که از ویروس کرونا شکست نخورده و جان خود و عزایزانمان را به خطر نیندازیم.
دکتر محمد مهدی بانشی، اضافه کرد: تجزیه و تحلیل ها نشان می دهد آمار مبتلایان به کرونا بیش از آمار رسمی است و برخی از مبتلایان برای معالجه و درمان مراجعه نمی کنند و در این شرایط، بهترین گزینه ما برای مقابله با بیماری واکسیناسیون است.
رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان نیز، اظهار داشت: کادر بهداشت و درمان و کارکنان ادارات در مقابله با کووید ۱۹ بایست الگو باشند و با مراجعه برای تزریق واکسن و رعایت شیوه نامه ها از جمله پوشیدن ماسک، دیگر افراد جامعه را به این مهم تشویق نمایند.
دکتر مسلم شریفی، پس از اتمام جلسه ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا نشستی هم با مدیران و کارشناسان حوزه آمار داشت و ضمن قدردانی از زحمات آنان، ابراز داشت: آمار قابل توجهی از وضعیت بیماری در استان تاکنون ثبت کردیم که در آینده می توان از آن بهره برداری کرد که خود پیش زمینه بسیار مؤثری برای مدیران و پژوهشگران کنونی و آینده، به منظور انجام تحلیل و فعالیت های علمی در این راستاست.
دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا، اضافه کرد: کار اصلی کارشناسان آمار، جمع آوری دقیق و صحیح داده هاست که خود می تواند زمینه را برای انجام نظارت دقیق، کشف تخلفات و برخورد با آن فراهم نماید.
به گزارش وبدا، این جلسه با حضور دکتر محمد غلام نژاد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان، دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید 19 و کارشناسان این مرکز، ذوالفقار دیودل مدیر روابط عمومی دانشگاه و دکتر فراز محمدیان و دیگر کارشناسان حوزه آمار در سالن آفتابگردان دانشگاه و حضور ویدئو کنفراسی مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها و رؤسای بیمارستان های استان برگزار و در مورد خیز جدید بیماری در استان و چالشها و راهکار های مقابله با آن به گفتگو پرداختند.












