پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1404/01/30

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

رئیس گروه بهداشت حرفه‌ای معاونت بهداشتی از تشدید نظارت‌ بر کارخانه و کارگاه‌های فعال در مرکز استان با هدف تشدید نظارت بر اجرای استانداردها و الزامات قانونی خبر داد.

رئیس گروه بهداشت حرفه‌ای معاونت بهداشتی از تشدید نظارت‌ بر کارخانه و کارگاه‌های فعال در مرکز استان با هدف تشدید نظارت بر اجرای استانداردها و الزامات قانونی خبر داد.






به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، کیامرث حسین‌زاده گفت: گشت تشدید بازرسی بهداشت حرفه‌ای بصورت گروههای ضربت فوق العاده ، در قالب ۹ تیم بازرسی متشکل از بازرسان بهداشت حرفه‌ای معاونت بهداشتی یاسوج و مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد برگزار شد.




رئیس گروه بهداشت حرفه‌ای معاونت بهداشتی کهگیلویه و بویراحمد افزود: این طرح به منظور کنترل وضعیت بهداشت شغلی در کارگاهها و  کارخانجات شهرکهای صنعتی یاسوج برگزار شد.




وی هدف از این بازدید را  تشدید نظارت بر  اجرای استانداردها و الزامات قانونی بهداشت حرفه ای در صنایع به منظور حفظ  و  ارتقای سلامت نیروی کار دانست و گفت: مطابق این برنامه بطور فشرده و به مدت دو روز کاری بیش از ۸۰ کارخانجات و کارگاه فعال در شهرک‌های صنعتی مستقر در یاسوج  بازدید و ضمن شناسایی نواقص بهداشتی در صنایع ، رهنمودها و مشاوره های لازم در محیط کاری توسط بازرسان بهداشت حرفه‌ای به متصدیان و شاغلین ارائه کردید و برنامه ریزی جهت پیگیری رفع نواقص موجود ، بعمل آمد.




مهندس حسین‌زاده بیان کرد: لازم به ذکر است که وظیفه بازرسان بهداشت حرفه ای در بازدید از محیط های کاری شناسایی، ارزیابی و کنترل عوامل زیان آور محیط کار بوده تا به این طریق ضمن بهبود شرایط محیط کار از نظر بهداشت شغلی، بصورت اصولی و زود هنگام از بیماری های ناشی از کار و صدمات مرتبط با کار پیشگیری شود. 




وی بیان کرد: همچنین یکی از راهکارهای ارتقاء سلامت شاغلین افزایش آگاهی آنها و کارفرمایان در رابطه با مخاطرات شغلی محیط کار خود بوده که با اطلاع و ایجاد حساسیت لازم بهتر بتوانند از خود در محیط شغلی مراقبت کنند که مشارکت فعال کارفرمایان و شاغلین در پذیرش و اجرای قوانین بهداشت حرفه ای در محیط شغلی آنها کمک بزرگی به حفظ سلامت آنها، بهبود شرایط کار و افزایش بهره‌وری می‌کند.




وی بیان کرد: پس از شناسایی مخاطرات شغلی انجام اقدامات کنترلی و اتخاذ راهکارهای اصلاحی در محیط کار ضروری است اگر چه در ظاهر بخشی از این اصلاحات در محیط‌های کار هزینه‌بر است اما در درازمدت با حفظ سلامت نیروی کار ، کاهش آسیب‌های شغلی و هزینه‌های درمانی شاغلین ، افزایش رضایت شغلی و بهره وری نیروی کار، هزینه های انجام شده بصورت سرمایه گذاری درازمدت اثرات خود را نشان خواهد داد.




حسین‌زاده خاطرنشان کرد: از مزایای بازدیدهای اخیر شناسایی و پیش‌بینی به موقع خطرات در محیط کار بوده تا بازرسان بهداشت حرفه‌ای با آموزش، اعلام نواقص بهداشتی به کارفرمایان و در صورت لزوم صدور به موقع اخطاریه‌های بهداشتی در سالم سازی محیط کار اقدام کنند.




وی بیان کرد:  لازم به ذکر است آخرین راهکار هم در صورت عدم همکاری کارفرمایان و شاغلین جهت اجرای الزامات بهداشت حرفه‌ای ، ارجاع متخلفین به مراجع قضایی است که این مهم مطابق وظایف محوله شده  به بازرسان بهداشت حرفه ای از نظر قانونی و مطابق قانون کار جمهوری اسلامی ایران انجام خواهد شد.




انتهای پیام/ سید حسین رازیان