سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام به همراه کارشناس مسئول بهداشت محیط این شبکه در ماه مبارک رمضان از مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه این شهرستان بازدید کرد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام به همراه کارشناس مسئول بهداشت محیط این شبکه در ماه مبارک رمضان از مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه این شهرستان بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چرام، علی جعفری فر در تشریح عملکرد واحد بهداشت محیط در نیمه اول ماه مبارک رمضان، ضمن تقدیر از زحمات و تلاش های پرسنل این واحد، گفت: تأمین امنیت، سلامت غذایی و حفظ سلامت شهروندان در تمام ایام سال بدون تردید حاصل تلاش و همت مضاعف کارشناسان بهداشت محیط است که این مهم به نحو مطلوب فراهم شده و وضعیت بهداشت محیطی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی به سطح عالی تر ارتقاء یافته است.
وی افزود: واحد بهداشت محیط همزمان با روزهای آغازین ماه مبارک رمضان اقدام به اجرای طرح ضربت نظارت بر مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در شهرستان چرام نموده است.
جعفری ضمن بازدید از همه مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه در شهر چرام از شهروندان خواست ضمن رعایت اصول بهداشتی، در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی و عدم رعایت شرایط بهداشتی در مراکز، مراتب را به شماره تلفن 1490 (190) اطلاع دهند.
مهندس فرزاد غلامی؛ کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان چرام همچنین در ادامه خاطر نشان کرد: بازرسان بهداشت محیط، در گروه های متشکل از 2 بازرس بهداشت محیط و یک هماهنگ کننده ستادی روزانه در قالب 2 اکیپ بازرسی و یک کشیک ثابت جهت بررسی وضعیت بهداشتی در خدمت شهروندان عزیز هستند.5





