معاون مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، گفت: در اولین روز از فروردین ماه سالجاری به همراه گشت ضربت بازرسان بهداشت محیط از رستوران ها و شیرینی فروشی ها و صنوف حساس سطح شهر بازدید شد.
معاون مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، گفت: در اولین روز از فروردین ماه سالجاری به همراه گشت ضربت بازرسان بهداشت محیط از رستوران ها و شیرینی فروشی ها و صنوف حساس سطح شهر بازدید شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد؛ مهندس فخرالدین معصومی، اذعان داشت: برنامه های نوروزی گشت ضربت بهداشت محیط و نظارت بر اماکن و رستوران ها از یکم اسفندماه 97 آغاز شده و تا پایان فروردین ماه 98 ادامه دارد.
وی افزود: هر ساله با نزدیک شدن به ایام نوروز و تعطیلات، طرح تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن حساس توسط بازرسان بهداشت محیط، برنامه ریزی و اجرا می شود.
وی ادامه داد: گشت ضربت بهداشت محیط از ۸ صبح تا ۸ شب به صورت ثابت اجرا می شود.
معاون مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، خاطرنشان کرد: بازرسان بهداشت محیط، جهت نظارت بر رستوران ها و کنترل بهداشت محیط، از دستگاه های پرتابل سنجش برای کنترل دما، کنترل ph، کنترل نمک و بار میکروبی آب و غذا با هدف ارتقای بهداشت عمومی شهروندان استفاده می کنند.
وی عنوان کرد: طرز نگهداری مواد غذایی در سردخانه ها، پوشش کارکنان اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، کارت سلامت، رنگ و اسانس های مورد استفاده در شیرینی فروشی ها و رستوران ها ضمن درج در سامانه، مورد بررسی قرار می گیرد و تذکر های لازم به آنان در صورت نیاز داده می شود.
وی یادآور شد: شماره تلفن ۱۹۰ به صورت شبانه روزی آمادگی پاسخگویی به شکایات مردم در معضلات بهداشتی را دارد.7-






