پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1403/09/05

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

رئیس مرکز ساستگذاری سلامت دانشگاه، از تشکیل جلسه به منظور بررسی و پایش وضعیت سموم و آلاینده‌های باقیمانده در محصولات کشاورزی در این مرکز خبر داد.

رئیس مرکز ساستگذاری سلامت دانشگاه، از تشکیل جلسه به منظور بررسی و پایش وضعیت سموم و آلاینده‌های باقیمانده در محصولات کشاورزی در این مرکز خبر داد.


 


به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، رئیس این مرکز بیان داشت: هدف از تشکیل این جلسه بررسی و رصد آخرین وضعیت باقیمانده آفتکش‌ها و سموم در محصولات کشاورزی است.


دکتر علی موسوی زاده، افزود: وظیفه مرکز سیاستداری سلامت دانشگاه ایجاد هماهنگی برون و درون بخشی به منظور حل مسائل کلان استان است و در این راستا، اهرم‌های نظارتی، حمایتی و حقوقی لازم برای پیگیری این مسائل را دارد.


 رئیس مرکز سیاست گذاری سلامت دانشگاه ضمن اشاره به اهمیت موضوع باقیمانده سوم مصرفی و دیگر آلاینده‌ها در محصولات کشاورزی، تصریح کرد: در نبود کمبودها و دستگاه‌های مورد نیاز، نبایست متوقف شویم و استخوان لای زخم باشیم و بایست وظایف نظارتی را انجام داده و آموزش‌های لازم را گسترش دهیم؛ چرا که فرایند و سازمانی سالم است که برای حل یک مسئله چند راه حل داشته باشد.


جانشین معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی نیز، اظهار داشت: ۸۰ درصد از مردم استان ما به نوعی در بخش کشاورزی مشغولند که اسامی کشاورزان را بر اساس نوع محصولات تولیدی جمع آوری نموده و کل تولیدات کشاورزی ما به ۲۱۸۲۰ تن در سال می‌رسد و کودهای شیمیایی که استفاده می‌کنند به دو نوع تکلیفی و غیر تکلیفی تقسیم شده که خرید و حمل آن با شرکت‌های حمایتی وابسته به جهاد کشاورزی است و دراین راستا مشکلی نداریم.


عیسی راستیان نسب ضمن یادآوری این نکته که مبارزه با آفتکش‌ها گران و مستلزم تأمین اعتبار است، اذعان داشت: تولید حشره و رهاسازی آن به منظور مبارزه با آفت ها  بواسطه بخش خصوصی، از جمله اقداماتی است که برای سمزدایی از محصولات کشاورزی انجام می‌دهیم اما آلودگی رودخانه بشار و مناسب نبودن آن برای کشاورزی از دیگر مشکلات ماست.


 نماینده سازمان جهاد کشاورزی در این جلسه، ابراز داشت: تولید و توزیع کودهای زیست پذیر با همکاری شرکت‌های دانش بنیان یکی از فعالیت‌های مثبتی است که برای مبارزه با سموم و آلاینده‌ها می‌توان انجام داد و البته این کار بسیار سختی است چرا که درصد بسیار کمی از شرکت‌های دانش بنیان موفق می‌شوند و در بازار دوام می‌آورند.


مهندس مؤمن نماینده معاونت غذا و دارو در این جلسه، گفت: پایش و نظارت بر باقیمانده سموم و آلاینده های محصولات کشاورزی برعهده این معاونت است که نمونه های لازم تهیه و به دلیل نبود دستگاه های آزمایشی مورد نیاز به دانشگاه شیراز ارسال می گردد.


به گزارش وب­ دا، این جلسه با حضور علی موسوی زاده رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه،  نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی، اداره استاندارد، معاونت غذا و دارو دانشگاه و کارشناسان مرکز سیاستگذاری سلامت در دفتر رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه برگزار و به بررسی وضعیت موجود محصولات کشاورزی و تبادل نظر در این زمینه پرداختند.