سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی از برگزاری جلسات و کارگاه های آموزشی در جهت پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در شهرستان بهمئی خبر داد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی از برگزاری جلسات و کارگاه های آموزشی در جهت پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در شهرستان بهمئی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ مهندس علی آبشنگ گفت : در راستای پیشگیری بیماری تب کریمه کنگو گروه مهندسی بهداشت محیط و واحد پیشگیری از بیماریهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی اقدام به برگزاری سه جلسه شامل شورای سلامت با حضور فرماندار و سایر ادارات ، کمیته درون بخشی شبکه بهداشت و قصابان و متصدیان رستوران و کبابی ها نموده است.
وی افزود: به همه همشهریان توصیه می کنیم جهت پیشگیری از این بیماری دامهای مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو هیچ نشانه و علامتی از بیماری ندارند پس از خرید هرگونه گوشت فاقد مهر سازمان دامپزشکی خودداری نمایند.
مهندس آبشنگ با بیان اینکه قبل از مصرف گوشت تازه، گوشت را حداقل ۲۴ ساعت در یخچال با دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد نگهداری کنند، ادامه داد: در هنگام خرد کردن گوشت و وسایل امحا و احشا در منزل حتماً از دستکش استفاده شود و وسایل استفاده شده شامل چاقو و تخته مخصوص گوشت و غیره با دقت شست و شو داده و در صورتی که قصد دارید گوشت را بصورت کبابی مصرف نمائید اجازه دهید گوشت به صورت تمام مغز پخت شود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی در ادامه به قصابان و افراد درگیر با دام ها هشدار داد: نسبت به سمپاشی نمودن بدن دام و اماکن دامی با سموم ضد کنه و ضدعفونی دامها به صورت دورهای در حوض پرکلرین جهت از بین بردن کنه های ناقل اقدام لازم صورت پذیرد.
وی اظهار داشت: استفاده از وسایل ایمنی برای تمامی کسانی که با دام، لاشه، ترشحات و خون دام در تماس هستند ضروری است و در صورت وجود زخم در بدن از تماس آن با لاشه ترشحات و خون دام جدا" جلوگیری شود.


