جلسه ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی در استان با هدف ارتقاء سطح سلامت شهروندان برگزار شد.
جلسه ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی در استان با هدف ارتقاء سطح سلامت شهروندان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه سیاستگذاری سلامت استان؛ رئیس دبیرخانه سیاستگذاری سلامت ضمن بیان اهداف جلسه گفت: براساس تفاهمنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جهاد کشاورزی، طرح تولید سالم 8 محصول کشاورزی شامل پیاز،سیب زمینی، گوجه و خیار بوته های و گلخانه های، سیب درختی، پرتقال) در اولویت برنامه عملیاتی سال 98 قرار گرفته است.
دکتر شریفی افزود: این محصولات در معرض خطر بیشتری به لحاظ وجود باقیمانده سموم، نیترات، آفتکش ها و کودهای شیمیایی هستند و چون بیشتر در سبد تازهخوری خانوارها قرار میگیرند سلامت خانوداهها و جامعه را تهدید میکنند، به علاوه این سموم برای محیط زیست نیز مضر و خطرساز هستند.
در ادامه نماینده سازمان جهاد کشاورزی ابراز داشت: این سازمان بر تولید محصولات کشاورزی هموراه نظارت داشته و نماینده سازمان دامپزشکی یادآور شدند: پایش مرغداریها را به لحاظ باقیمانده سموم به صورت روتین انجام میدهند.
در پایان در راستای بهبود سلامت 8 محصول مذکور مقرر گردید: 1) هریک از سازمانهای مذکور کارگروهی تشکیل داده و راهکارهای خود را برای تهیه یک پروژه عملیاتی برای رسیدن به نتیجه مطلوب در جلسات آینده ارائه کنند، 2) سم فروشان سازماندهی شوند و 3) هرگونه خرید سم باید با نسخه گیاهپزشک صورت پذیرد.
به گزارش وب دا؛ این جلسه با حضور نمایندگان جهاد کشاورزی استان، معاونت غذا و دارو، سازمان دامپزشکی برخی از اعضای هیئت علمی و دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان در دانشگاه علوم پزشکی برگزار و مقرر شد سازمان های مذکور با هماهنگی دبیرخانه سیاستگذاری سلامت برای ارتقای سلامت و کیفت محصولات کشاورزی با همدیگر همفکری و همکاری کنند.




