پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1404/02/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

با توجه به پیش رو بودن روز جهانی غذا، جلسه هماهنگی و برنامه ریزی روز جهانی غذا و هفته پیشگیری از مسمومیت ها با حضور مدیر دارو و مواد تحت کنترل، مسئول دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو استان، معاون اجتماعی بهزیستی و مدیر شبکه بهداشت و درمان بهمئی و مسئول امور دارویی شهرستان کهگیلویه برگزار شد.

با توجه به پیش رو بودن روز جهانی غذا، جلسه هماهنگی و برنامه ریزی روز جهانی غذا و هفته پیشگیری از مسمومیت ها با حضور مدیر دارو و مواد تحت کنترل، مسئول دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو استان، معاون اجتماعی بهزیستی و مدیر شبکه بهداشت و درمان بهمئی و مسئول امور دارویی شهرستان کهگیلویه برگزار شد.


دکتر محمد رضا جاهدان؛ مسئول تحقق و توسعه معاونت غذا و دارو در این جلسه هدف از برگزاری این جلسه را تدوین ویژه برنامه های روز جهانی غذا و هفته پیشگیری از مسمومیت ها، اصلاح الگوی مصرف و آموزش خودمراقبتی به نسل جوان عنوان کرد.


در این جلسه ضمن بررسی نظرات و پیشنهادات مطرح شده، تصمیماتی جهت آموزش برای گروه های سنی مختلف نیز اتخاذ شد.


به گزارش وب دا؛ معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج هر ساله در روز جهانی غذا و هفته پیشگیری از مسمومیت ها با اجرای برنامه های متنوع آموزشی و فرهنگی سعی بر آن داشت تا آگاهی آحاد مختلف جامعه در خصوص انتخاب و مصرف غذای سالم و نیز خودمراقبتی و آگاهی و پیشگیری از میمومیت ها را افزایش دهد.