رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، از برگزاری جلسه هماهنگی به منظور تدوین و اجرای سند دانش بنیان امنیت غذایی در استان خبر داد.
رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، از برگزاری جلسه هماهنگی به منظور تدوین و اجرای سند دانشبنیان امنیت غذایی در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، رئیس این مرکز، بیان داشت: هدف از برگزاری این جلسه همفکری و هماهنگی با همکاران و کارشناسان تغذیه در معاونت های مختلف به منظور تدوین و اجرای سند دانش بنیان استانی امنیت غذایی، پیرو دستورالعمل وزارتی است.
دکتر علی موسوی زاده، ضمن تشریح و نقد سند دانش بنیان ملی امنیت غذائی، افزود: تدوین و اجرای سند دانش بنیان امنیت غذایی در استان با الگوگیری از سند دانش بنیان ملی امنیت غذایی و راهنمای تدوین این سند و همچنین بر اساس برنامه ۵ ساله هفتم توسعه کشور تدوین و اجرا خواهد شد، اگر چه برنامه هفتم توسعه کشور هنوز به تصویب نهایی نرسیده است که خود ضعفی برای تدوین سند استانی امنیت غذایی خواهد بود.
رئیس مرکز سیاست گذاری سلامت استان، تصریح کرد: لازمه تدوین سند استانی امنیت غذائی، توجه به معضلات، مشکلات و چالشهای امنیت غذایی استان و تدوین برنامه و فعالیتهایی است که بتوان آنها را انجام داده و اجرایی کرد، چراکه این برنامه در نهایت مورد پایش و ارزیابی قرار خواهد گرفت.
در ادامه هر یک از حاضرین جلسه به بیان نکته نظرات خود پرداخته و در پایان مقرر گردید ظرف دو هفته آینده سند استانی امنیت غذائی تدوین و برای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور ارسال گردد.
به گزارش وبدا، این جلسه با حضور دکتر علی موسوی زاده رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، کارشناسان امور تغذیه از معاونت های غذا و دارو، بهداشت، درمان، نماینده معاونت توسعه و کارشناسان مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه در دفتر رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه برگزار و راجع به چگونگی تدوین و اجرای سند دانش بنیان امنیت غذائی در استان به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.