پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز چهارشنبه ، 1404/06/26

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

همایش علمی، آموزشی قلب سالم به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر به همت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و انجمن تغذیه استان در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان گچساران برگزار شد.

همایش علمی، آموزشی قلب سالم به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر به همت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و انجمن تغذیه استان در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان گچساران برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: بیماری های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر بوده که افزایش این نوع بیماری ها ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، عدم فعالیت بدنی و مصرف دخانیات است.


امین اله بابویی افزود: با توجه به اینکه تغذیه یکی از موثرترین راه ها در پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی و عروقی است، با کاهش مصرف روغن در برنامه غذایی می توان از بروز این بیماری ها پیشگیری کرد.


وی اظهار داشت: استرس و فشار های روانی از دیگر عوامل ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی است، بنابراین روش های کنترل و برخورد مناسب با استرس را باید در سطح جامعه نهادینه کنیم.


بابویی بیان داشت: معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان در تلاش برای افزایش سواد سلامت استان است تا از طریق تغییر در رژیم غذایی مردم بتوان زمینه بروز برخی از بیماری ها را کاهش داد.


سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در پایان خاطر نشان کرد: با برگزاری چنین همایش های علمی، آموزشی در مناطق مختلف استان، بالا بردن سواد عمومی سلامت مردم، استفاده از این آموزه ها در زندگی روزمره خصوصا" تغییر در عادات غذایی و افزایش کیفت مواد مصرفی در تهیه غذا، می توان شاهد کاهش بیماری های قلبی و عروقی و گوارشی باشیم.5