مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده از برگزاری کارگاه آموزشی تب کریمه کنگو برای قصابان شهر لنده خبر داد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده از برگزاری کارگاه آموزشی تب کریمه کنگو برای قصابان شهر لنده خبر داد.
مهندس امراله خانی گفت: هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی و ارتقای آگاهی قصابان با علائم، راههای انتقال وراههای پیشگیری تب کریمه کنگو عنوان کرد.
وی افزود:با توجه به اینکه بیماری خونریزی دهنده تب کریمه کنگو یک بیماری مشترک بین انسان و دام هست که قصابان و دامداران بیشترین از همه در معرض خطر این بیماری هستند و آنها علاوه بر اینکه میتوانند با رعایت نکات پیشگیری خودشان را ایمن نگه دارند نقش مهمی در کنترل بیماری دارند.
خانی خاطرنشان کرد: این بیماری هیچ گونه علائم ظاهری و بالینی ندارد اما در انسان کشندگی بالایی دارد و از طریق گزش کنه آلوده و تماس مستقیم انسان با ترشحات یا خون آلوده دام به وجود می آید.
مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده با بیان اینکه قصابان باید گوشت را فقط از کشتارگاه تهیه نمایند گفت: قصابان و دامداران با رعایت اصول ایمنی در موقع تماس با گوشت تازه، استفاده از روشهای حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوانات (دستکش، ماسک، عینک و روپوش) و همچنین نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت در یخچال می توانند از انتقال بیماری و مبتلا شدن به آن در امان باشند.

