کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی از برگزاری کارگاه تحقق هدف از اهداف هفده گانه توسعه پایدار در این شهرستان خبر داد.
کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی از برگزاری کارگاه تحقق هدف از اهداف هفده گانه توسعه پایدار در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهمئی؛ الهام پورمقدم گفت: پايان دادن به گرسنگي، دستيابي به امنيت غذايي و تغذيه بهتر، ترويج كشاورزي پايدار و همچنين مصوبات شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي و برنامه بهبود تغذيه با هدف اصلاح الگوي غذايي خانوارهاي روستايي و عشايري با محوريت زنان در كشور اجرا مي شود .
وی افزود: اين برنامه با همكاري مشترك وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و وزارت جهاد كشاورزي پيگيري مي شود.
پور مقدم اظهار داشت: افزايش شيوع بيماري هاي غير واگير در مناطق شهري و روستايي كشور به دليل مصرف زياد قند، نمك و چربي، غذاهاي پرچرب و سرخ شده، مصرف بي رويه فست فود ها، مصرف كم سبزي و ميوه و دريافت ناكافي فيبر غذايي و همچنين دستيابي به هدف بهبود تغذيه و امنيت غذايي و ترويج كشاورزي پايدار مستلزم آن است كه برنامه بهبود تغذيه با هدف اصلاح الگوي غذايي خانوارهاي كشور اجرا شود.
کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به اينكه اين تفاهم نامه مربوط به گروه هدف زنان روستايي و عشايري است، اصلاح الگوي غذايي خانوارهاي روستايي در درجه اول اهميت دارد.5
