پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/03/18

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا از برگزاری کلاس های آموزشی تغدیه و روانشناسی ویژه سربازان سپاه شهر سی سخت در هفته جوان خبر داد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا از برگزاری کلاس های آموزشی تغدیه و روانشناسی ویژه سربازان سپاه شهر سی سخت در هفته جوان خبر داد.


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا؛ غلامحسن آراسته گفت: به مناسبت هفته سلامت و هفته جوان کلاس های آموزشی با موضوع تغذیه سالم و روان سالم در محل سپاه پاسداران شهر سی سخت برگزار شد.



وی افزود: در این کلاس به سربازان توسط کارشناسان مجرب تغذیه و روان آموزش های مفیدی ارائه شد.



پروا نظری زاده؛ مسئول واحد بهداشت مدارس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا نیز عنوان کرد: سربازان به دلیل شرایط ویژه خود نیاز به این آموزش ها دارند که در دوران سربازی سالم تر زندگی کنند و درگیر مشکلات روانی و غذایی نباشند.



کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا همچنین اضافه کرد: برنامه غذایی نامناسب از جمله مصرف بی رویه فست فودها (سوسیس، کالباس، انواع پیتزا و ساندویچ­ ها) غذاهای شور و پرنمک، مواد قندی و شیرین می تواند خطر اضافه وزن و چاقی، چربی خون بالا، فشار خون بالا، بیماری­های قلبی- عروقی و سرطان­ ها را افزایش دهد.



افشین نیک اقبالی اذعان داشت: باید قبل از تهیه و خوردن غذا و میان وعده دست ها را با آب و صابون شست و  از خریدن آب­میوه، معجون و یا شیرموز از مکان ­هایی که کارت بهداشت ندارند خودداری نمود..


وی ادامه داد: غذاهای خام و پخته را باید در یخچال جدا از هم نگهداری کرد و با هم مخلوط نمود و در تهیه غذا، از نمک یددار تصفیه شده که دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت است و به مقدار کم استفاده شود. 


نیک اقبالی بابیان اینکه غذاهای پخته شده نباید بیش از نیم ساعت خارج از یخچال نگهداری شوند، یادآور شد: در تهیه غذا از روغن های مایع که میزان اسید چرب ترانس آن­ها کمتر از 5% است استفاده و از بسته بندی و عرضه مواد خوراکی در کاغذهای باطله و روزنامه و کیسه های پلاستیکی مصرف شده و رنگی اکیداً خودداری شود.


وی ابراز داشت: در صورت استفاده از ظروف یک­بار مصرف این ظروف باید مخصوص موادغذایی گرم یا سرد باشند.



در ادامه کارشناس روان شبکه بهداشت و درمان دنا به موضوع ازدواج در جوانان پرداخت.



شهلا بسطام افزود: بعضی عوامل مؤثر در ازدواج عینی است، مانند مذهب، نحوه لباس پوشیدن، سن و قیافه كه شناخت آنها بسیار ساده است ولی آگاهی به خصوصیات اخلاقی و روانی بسیار مشكل و پیچیده است بنابراین برای شناخت آن باید مراجع را بصیرت داد تا بررسی و زمان بیشتری صرف نماید.



وی خاطر نشان کرد: برای شناخت شخصیت و خصوصیات اخلاقی راه های متفاوتی وجود دارد یكی از این شیوه ها كه نتایج عینی به دست می دهد؛ تست های شخصیتی است. چنانچه مراجع مایل باشد خود را بهتر بشناسد و ویژگی های شخصیتی خود را در زمینه های مختلف ارزیابی كند مشاور باید او را به متخصص آزمون ارجاع دهد.



به گزارش وب دا: در پایان به همه افراد حاضر در کلاس کتاب آموزش ازدواج به صورت رایگان اهدا شد.