پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1403/09/05

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

...

گردهمایی معاونین و مدیران معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه ۵ در یاسوج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر سعید جاودان سیرت سرپرست دانشگاه در این نشست ابراز داشت: پژوهش یعنی توصیف جامع و کامل بسیاری از مسائلی که به صورت صادقانه مطرح می‌شوند.

وی با بیان اینکه در حوزه پژوهش کارهای عقب مانده بسیار زیادی داریم، تصریح کرد: حوزه پژوهش یکی از حوزه‌های بسیار جوانیست که در دانشگاه‌ها رشد و نمو کرده است و دارد خود را به عالی‌ترین سطح می‌رساند.

وی ادامه داد: پارامترهای بسیار زیادی در ارتقاء کمی و کیفی دانشگاه‌ها کمک کننده است، یکی از شاخصه‌هایی که باعث رشد می‌شود، توانمندسازی نیروی انسانی آن مجموعه است.

دکتر جاودان سیرت افزود: خوشبختانه در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج علی رغم جوان بودن دانشگاه، از نیروهای انسانی توانمندی برخورداریم و امیدواریم با مشارکت، همکاری و مساعدت شما عزیزان در کمترین زمان ممکن به قله‌هایی که مد نظر است، دست یابیم.

وی ادامه داد: پارامتر دیگری که در این زمینه کمک کننده است و می‌تواند بر اساس پرداختن به آن پژوهش را به جایگاه اصلی خود برساند، تجهیزات و امکانات است.

وی تاکید کرد: طبیعتاً با توجه به گستردگی حوزه پژوهش، ضروری است ارتباط بین حوزه‌های مختلف آموزش، دانشجویی، درمان و بهداشت با حوزه پژوهش تقویت شود چرا که در این زمینه دچار نقص و ضعف هستیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تامین منابع مورد نیاز اعم از منابع اعتباری، فیزیکی و ساختاری را از دیگر پارامترهای کمک کننده به حوزه پژوهش دانست و ابراز داشت: اینها موارد اصلی و اساسی هستند که در کنار توانمندسازی نیروی انسانی می‌تواند مثمر ثمر باشد و یقیناً می‌تواند جامعه دانشگاهی را متحول نمایند.

در ادامه، قائم مقام و مشاور رئیس دانشگاه گفت: هم اندیشی و هم افزایی یکی از بهترین راه های ارتقاء است و برگزاری چنین گردهمایی بی شک به بالندگی و رشد سیستم و اعضا کمک میکند.

دکتر محمد ذوالعدل افزود: چنانچه هر یک از اعضا در حوزه های مختلف تجربیاتی داشته و ان را ارائه نمایند، این تجربیات برای سایرین کمک کننده و مثمر ثمر خواهد بود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ادامه هدف از برگزاری این گردهمایی را افزایش تعامل و همکاری بین بخشی میان معاونت های پژوهش دانشگاه های کلان منطقه 5 عنوان کرد.

دکتر سید امین حسینی یادآور شد: این چنین برنامه هایی بی شک منجر به برنامه ریزی صحیح، اشتراک تجربیات و پرهیز از آزمودن آزموده‌هایی که پیش از این پشت سر گذاشته‌ایم می شود.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نیز اذعان داشت: متعهد بر آن هستیم که در حوزه توسعه چه در بحث نیروی انسانی و چه در بحث اعتبارات از معاونت پژوهش به سبب اهمیت و جایگاه ویژه ای مه دارد حمایت و پشتیبانی نماییم.

ابوالفضل دهبانی زاده تصریح کرد: در حوزه پژوهش، جدای از بحث بودجه و اعتبارات، فکر، اندیشه و برنامه ریزی صحیح بسیار مهم و تاثیرگذار است.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم خروجی چنین نشست‌هایی به نفع دانشگاه‌ها باشد و آنها را یک قدم به جلو ببرد.

در پایان استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: پژوهش یکی از ملزومات مهم هر جامعه‌ای برای پیشرفت است، اگر دیدگاه ما در هر عرصه‌ای پژوهش محور و طبق اصول باشد آن زمان است که می‌توان امیدوار بود، برنامه‌ها در دراز مدت صحیح و بهینه هستند.
دکتر صدرالله محرابی گفت: پژوهش باید فناورانه و در راستای تولید و لینک با صنعت باشد همچنین حل مشکلات علمی آموزشی و درمانی باید در اولویت این پژوهش‌ها قرار گیرد.