معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد با اشاره به هفته جهانی واکسیناسیون گفت: واکسیناسیون سالانه از مرگ 2 تا 3 میلیون کودک در جهان جلوگیری می کند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد با اشاره به هفته جهانی واکسیناسیون گفت: واکسیناسیون سالانه از مرگ 2 تا 3 میلیون کودک در جهان جلوگیری می کند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ابراهیم نعیمی افزود: هفته جهانی واکسیناسیون(10تا4)اردیبهشت 1398 با شعار(محافظت جمعی)ایمن سازی سبب نجات جان میلیون ها نفر شده و به عنوان یکی از موفق ترین و اثربخش ترین مداخلات بهداشتی شناخته شده است.
وی یادآور شد: واکسیناسیون سالانه از مرگ 2 تا 3 میلیون کودک در جهان جلوگیری می کند.
وی عنوان کرد: ایمن سازی یک راهبرد پایه برای دستیابی به سایر اهداف سلامتی مانند کنترل هپاتیت ویروسی، مقابله با مقاومت ضد میکروبی، ایجاد بستر مناسب برای سلامت نوجوانان و ارتقای مراقبت های نوزادی و پس از تولد است.
نعیمی با بیان اینکه علیرغم پیشرفت فراوان در برنامه های ایمن سازی هنوز بسیاری از اهداف دور از دسترس قرار دارند اذعان کرد: در حال حاضر بیش از 5/19 میلیون کودک در جهان واکسن نزده اند یا با واکسیناسیون ناکامل در دنیا زندگی می کنند.
وی تصریح کرد: پس از تامین آب آشامیدنی سالم، ایمن سازی بیش ترین تاثیر در کاهش مرگ و میر به ویژه مرگ کودکان و افزایش رشد جمعیت را داشته و دستاوردهای مهمی در پیشگیری و کنترل بیماری های قابل پیشگیری با واکسن و ارتقای سلامت کودکان در کشورمان حاصل شده است.
وی ابراز کرد: هفته جهانی واکسیناسیون در راستای افزایش آگاهی مردم در خصوص اهمیت حیاتی ایمن سازی کامل در تمام طول عمر و نقش آن در دستیابی به اهداف توسعه است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: تعیین کمیته برنامه ریزی در سطح معاونت بهداشتی و تعیین نقش و مسئولیت هر یک از افراد برگزاری مراسم و همایش تقدیر از فعالان حوزه سلامت و ایمن سازی، برگزاری کلاس های آموزشی برای کارکنان ادارات، رابطین بهداشت، مربیان بهداشت مدارس و دانش آموزان و تشکیل جلسات با گروه های مذهبی، اجتماعی و جامعه خیرین در این هفته دستور کار قرار دارد.
نعیمی یادآور شد: ارائه خدمات ایمن سازی با تاکید بر گروه های حاشیه نشین و غیر ایمن و در صورت لزوم تشکیل تیم های سیار و افزایش ساعات کار مراکز ایمن سازی برنامه ریزی شده است.
وی در پایان خاطر نشان کرد؛ تهیه بسته های آموزشی برای پخش در صدا و سیما و روزنامه های محلی، تهیه و توزیع پوستر، پمفلت و جزوات آموزشی تشکیل سمینار، کارگاه و جلسات آموزشی برای کارکنان ارائه دهنده خدمات سلامت با تاکید بر بخش خصوصی و برگزاری مسابقات نقاشی و مقاله نویسی در این هفته انجام می گیرد.
انتهای پیام/