سرپرست شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه از برگزاری بیش از ده کارگروه مقابله با بیماری تب کریمه کنگو در سطح شهرستان خبر داد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه از برگزاری بیش از ده کارگروه مقابله با بیماری تب کریمه کنگو در سطح شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر کوروش داوری با اشاره به اینکه بیماری تب کریمه کنگو جزء بیماری های عفونی است، تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع و در راستای پیشگیری و آموزش عمومی در سطح شهرستان جلسات متعددی در ستاد شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه برگزار گردید.
وی با بیان اینکه تا کنون موردی از تب کریمه کنگو در سطح شهرستان کهگیلویه مشاهده نشده است، افزود: شبکه بهداشت و درمان شهرستان برای مبارزه با بیماری تب کریمه کنگو برنامه ریزی های لازم را انجام داده و تمام امکانات و نیروهای انسانی در آمادگی کامل به سر می برند، تا در صورت وجود موردی از بیماری بلافاصله اقدامات لازم را انجام دهند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه به زندگی عشایری همراه با دامداری اغلب جمعیت شهرستان کهگیلویه اشاره کرد و گفت: مردم در صورت بروز موارد مشکوک آنها را به مراکز بهداشتی و درمانی شهری و روستایی و بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت گزارش دهند تا در کمترین زمان به این مساله رسیدگی شود.
وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد شورای سلامت با حضور ویژه سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه، اعضاء این شورا از جمله مدیر دامپزشکی، معاون شهرداردهدشت، نماینده نیروی انتظامی و دیگر اعضاء به ریاست معاون فرماندار شهرستان کهگیلویه در ستاد شبکه بهداشت و درمان افزود: این جلسات در راستای جلوگیری از ذبح دام بدون نظارت دام پزشکی، رفع مشکلات کشتارگاه دهدشت و همچنین ضرورت آموزش همگانی در جهت پیشگیری و کنترل بیماری تشکیل شدند.
داوری اظهار کرد: اطلاع رسانی در این زمینه از طریق آموزش کادر بهداشتی و درمانی، توزیع پمفلت، تراکت و همچنین آموزش حضوری مردم مناطق روستایی و عشایری شهرستان بویژه بخش های دیشموک و قلعه رئیسی و مناطق تابعه آنها توسط کارشناسان ستادی شبکه بهداشت و درمان صورت گرفته است.
وی ادامه داد: آموزش پزشکان عمومی و متخصص برای تشخیص و درمان به موقع بیماران و هماهنگی با بیمارستان دهدشت، آموزش کادر درمانی بیمارستان در مواجهه با بیماران مشکوک به تب کریمه کنگو و تامین حفاظت فردی از دیگر اقدامات شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه در زمینه این بیماری است.
داوری با اشاره به تامین کپسول ریباورین به منظور درمان تب کریمه کنگو در شهرستان گفت: در صورت وجود موردی از بیماری، بیماران در بخش ایزوله بستری و نمونه های آزمایشگاهی آنها با رعایت استاندارد تهیه و به انستیتو پاستور ایران ارسال خواهد شد.
وی به اهمیت آموزش در زمینه رعایت بهداشت اشاره و اظهار کرد: آموزش و هماهنگی با شوراها و دهیاران شهرستان کهگیلویه و همچنین آموزش رده های مختلف پرسنل اعم از مراقبین سلامت و بهورزان روستاهای مختلف برای حساس سازی موضوع انجام شده است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه تصریح کرد: در زمینه بیماری تب کریمه کنگو تا کنون بیش از 40 نشست آموزشی برای عموم مردم، 25 نشست برای پرسنل و حدود 25 هزار نفر آموزش چهره به چهره و گروهی به همت واحدهای ستادی شبکه و مراکز بهداشتی و درمانی شهری و روستایی شهرستان تشکیل و ارائه گردید.
وی همچنین افزود: بیش از 2500 پمفلت در این زمینه توزیع شد.
به گزارش وب دا؛ شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه تعداد 14 مرکز بهداشتی و درمانی شهری و روستایی را تحت پوشش دارد، که از مهمترین آنها می توان به شهرهای دیشموک، قلعه رئیسی و سوق اشاره کرد.
خبر:آرمان شفایی

اولین جلسات تشکیل شده

جلسه با حضور نمایندگان معاونت درمان دانشگاه


جلسه با حضور معاون محترم بهداشتی و معاون فرماندار کهگیلویه و پزشکان متخصص



آموزش پرسنل و بهورزان مرکز درمانی روستایی جاورده توسط کارشناسان ستاد شبکه
