معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: در حاشیه شهر یاسوج 10 پایگاه سلامت جهت افراد کم بضاعت برای دسترسی بهتر به خدمات بهداشتی و درمانی در نظر گرفته شده است و مبنا در این پایگاهها گروههای آسیبپذیر در نظر گرفته شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: در حاشیه شهر یاسوج 10 پایگاه سلامت جهت افراد کم بضاعت برای دسترسی بهتر به خدمات بهداشتی و درمانی در نظر گرفته شده است و مبنا در این پایگاهها گروههای آسیبپذیر در نظر گرفته شده است.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر محمد مهدی بانشی افزود: در نشست مشترک با سازمان بهزیستی و کمیته امداد حضرت امام (ره) طی تفاهم نامه ای مقرر شد به خانواده های کم برخوردار بسته حمایتی در قالب سبد غذایی اهدا شود.
وی تصریح کرد: این عمل خیرخواهانه و خداپسندانه توسط سپاه پاسداران در حمایت از اقشار آسیب پذیر و توسط سایر نهادهای حمایتی انجام میشد اما با توجه به شرایط کنونی شیوع بیماری کرونا حمایت ها بصورت مطلوب تر انجام می گیرد.
وی ابراز داشت: نقش خیرین سلامت بسیار پر اهمیت است و مطمئنا این مجمع چندین سال هست که به یاری حوزه بهداشت و درمان شتافته و با مدیریت خوب آقای جوکار و اعضای هیئت مدیره در این شرایط بسیار حساس که جامعه سلامت درگیر یک مهمان ناخوانده شده، عملکرد و مددکاری مجمع خیرین سلامت بسیار مثمر ثمر واقع می گردد.
سرپرست مرکز بهداشت استان در برنامه استودیو سلامت شبکه استانی دنا، در رابطه با کارگاه هایی که این روزها به صورت یک وحدت بزرگ و حس انسان دوستانه برای تولید ماسک اقدام میکنندگفت: این یک کار تخصصی است با توجه به اینکه ماسک ها تیپ های مختلف و نوع استاندارد ها از نظر ایمنی بهداشتی باید مد نظر قرار بگیرد و اطمینان تولید باید از نظر استاندارد تایید شود.
وی گفت: در استان مصوبات خوبی با حضور استاندار محترم و همه نهادها و سازمانهای اداری صورت گرفته، طبق دستور دادستان محترم و با همکاری نیروی انتظامی بیش از ۳۰۰ قلیانسرا با توجه به موضوع انتشار این ویروس از راه تنفسی پلمپ، شده است.
وی توصیه کرد: من از مردم عزیز تقاضا دارم که این روزها عبور و مرور شان را در معابر پر جمعیت کاهش و توصیه های بهداشتی را در اولویت قرار بدهند.
وی عنوان کرد: استان ما 110 بازرس بهداشت محیط با پوشش کنترل کامل و بهورزان محترم در تمام مراکز بهداشتی و درمانی، مراقبین سلامت و پزشکان به صورت شیفت بندی و ۲۴ ساعته پای کار هستند، خسته نباشید عرض می کنم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، گفت: از همه ظرفیت های اطلاع رسانی از جمله صدا و سیما، رسانه های مختلف خبری، فضا های مجازی حتی به صورت میدانی نصب سیستم صوتی در نقطه به نقطه این استان برای این مردم اطلاع رسانی محله ای کردیم.
دکتر بانشی، ادامه داد: از همه هم استانی ها تقاضا دارم که اگر می خواهند بدون مراجعه به پزشک بدانند که به بیماری کرونا مبتلا شده اند یا نه با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده گام بلندی در ارتقاء سلامت استان، جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: اگر یک روز در استان ما اعلام میشود، جواب آزمایشات ارسال شده منفی است نباید اطمینان داشته باشیم که دیگر بیمار مبتلا به کرونا ویروس نداریم 100 نمونه آزمایشگاهی فرستادیم که منتظر جواب هستیم.
وی اضافه کرد: شهرستان باشت در پل بریم ۲۴ ساعته ورودی اصلی این مسیر کنترل میشود، و روزانه بین دوهزار و 700 الی سه هزار نفر در این نقطه غربالگری می شود.
سرپرست مرکز بهداشت استان، از زحمات دکتر فرشاد رستمی مدیر پیشین شبکه باشت تشکر کردند و برای آقای مهندس احمدی در ادامه مسیر خدمت رسانی آرزوی موفقیت نمود و افزود: مطمئنا با تیم مدیریت جدید تشدید نظارت و کنترل ها در شهرستان مطلوب تر می شود.
وی یادآور شد: روزانه دستورالعملهای جدیدی در خصوص چگونگی نحوه کنترل ویروس کرونا برای غربالگری داریم و در ایام نوروز این غربالگری بخصوص در ورودی های اصلی را در اولویت کار طبق برنامه ریزی های صورت گرفته ادامه دارد.
دکتر بانشی، در پایان خاطر نشان کرد: مکان های مناسب هم در شهرستان ها و هم در مرکز استان در صورت شیوع بیماری کرونا برای قرنطینه کردن مسافران مشکوک به کرونا ویروس در نظر گرفته ایم.
وی در پایان توصیه کرد: همه ما نگران مردم هستیم و امیدواریم که مردم با تحمل دو هفته قرنطینه خانگی، خودمراقبتی، پرهیز از سفر های غیر ضروری، کاهش دید بازدیدها و رعایت نکات اولیه بهداشتی بهاری سرشار از سلامت و بدون نگرانی داشته باشند.