پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/03/04

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

...

آیین بهره برداری از بیمارستان ۱۴۲ تختخوابی نرگسی گچساران با حضور ریاست جمهور، وزیر بهداشت، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نماینده ولی فقیه در استان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان و جمعی است مسئولین استانی و شهرستانی به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛
حسین کلانتری استاندار کهگیلویه و بویراحمد در سی و نهمین آیین پویش سلامت، اظهار کرد: دو هزار و 800 میلیارد ریال برای ساخت و تجهیز بیمارستان نرگسی گچساران هزینه شده است.

وی بیان کرد: عملیات اجرایی  بیمارستان نرگسی گچساران مرداد ۹۲ در زمینی به مساحت ۴۰ هزار متر مربع آغاز شد.

 کلانتری عنوان کرد: بیمارستان142تخت خوابی نرگسی گچساران از سوی اداره کل راه و شهرسازی ساخته و تحویل دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد  داده شده است.

وی افزود: این بیمارستان در ۲ بلوک ۶ طبقه ساخته به بهره برداری رسید.

استاندار کهگیلیویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: بیمارستان نرگسی گچساران دارای بخش های اورژانس با 13 تخت، درمانگاه، "سی سی یو" با هفت تخت، ۶ تخت "آی سی یو"، بستری جراحی، بستری داخلی، زنان، کودکان و جراحی مغز و اعصاب، درمانگاه سرپایی،نورولوژی و عفونی غیر کرونایی و داروخانه است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای این این بیمارستان ظرفیت های تخصصی و فوق تخصصی در نظر گرفته شده و آزمایشگاه آن نیز بزودی تجهیز خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در ادامه گفت: امروز ۲۴ پروژه بهداشتی و درمانی با اعتباری بالغ بر ۳۶۳ میلیارد تومان در استان کهگیلویه و بویراحمد افتتاح شد که بیمارستان نرگسی گچساران، کلینیک تخصصی امام سجاد دهدشت و مرکز درمان ناباروری یاسوج در رأس این پروژه ها قرار دارند.
دکتر پرویز یزدان پناه در سی و نهمین آیین پویش ره سلامت تصریح کرد: بیمارستان نرگسی گچساران با اعتباری بالغ بر 280‪ میلیار تومان، در ۶ طبقه، با زیربنایی بالغ بر ۱۲ هزار متر مربع و ۱۲۹ تخت مصوب ساخت و تجهیز گردید که هم اکنون دارای ۱۸ بخش جراحی، اطفال، اورژانس، مراقبت های ویژه قلب، سی سی یو، آی سی یو و بخش‌های پاراکلینیک است.

وی اظهار داشت: تمام تجهیزات و امکانات موجود در این بیمارستان به روز هستند و تنها کمبودی که دارد تجهیزات آزمایشگاهی است که خوشبختانه حواله آن از طرف معاون درمان وزارت بهداشت به هیئت امنای ارزی ارسال گردیده و امید است در هفته های آینده تحویل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گردد.

دکتر یزدانپناه گفت: با خدماتی که دولت یازدهم و دوازدهم در استان داشته در طی این مدت زیرساخت‌ها به حد مورد نیاز در حوزه های تجهیزات بیمارستانی، نیروی انسانی و تخت ها توسعه یافته اند.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۹۲ ما تنها 856تخت، 3 سی تی اسک و یک ام آر آی داشتیم که در حال حاضر ۱۲۹۴ تخت، 4 ام آر آی و 7 سی تی اسکن داریم.

 وی اظهار داشت: در طی این مدت ۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات مختلف بیمارستانی خریداری شده است که خوشبختانه این زیرساخت‌ها موجب شد تا در بحران کرونا هیچگونه مشکلی از لحاظ تخت و امکانات نداشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۹۰۰ تخت برای بیماران کرونایی در استان پیش‌بینی شده است، عنوان کرد: تاکنون تنها 400‪ تخت مورد استفاده قرار گرفته است.

 وی همچنین به مشکلات حوزه بهداشت و درمان کهگیلویه و بویراحمد اشاره نمود و گفت: شهر دهدشت و دو شهرستان مجاور آن با حدود 200هزار نفر جمعیت، تنها دارای ۱۸۰ تخت بیمارستانی هستند که در ارائه خدمات درمانی به مردم دارای مشکل جدی می باشند. در پیک های قبلی کرونا معمولاً ظرفیت ضریب اشتغال بیش از ۹۵ درصد را در شهرستان کهگیلویه داشتیم.

وی تصریح کرد: موافقتی بین وزارت بهداشت و سازمان تامین اجتماعی انجام شده برای اینکه 100‪ تخت بیمارستانی به بیمارستان اما خمینی (ره) دهدشت افزوده شود و هم اکنون منتظر تایید نهایی از سوی سازمان تامین اجتماعی هستند.

دکتر یزدانپناه همچنین خواستار راه اندازی دانشکده داروسازی در استان شد و افزود: زیرساخت‌های لازم جهت راه اندازی و بهره برداری از یک دانشکده داروسازی در استان وجود دارد، دانشگاه علوم پزشکی دارای مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، متخصصین و نیروهای کارآمد و ۳۵ هکتار مزرعه گیاهان دارویی است که انتظار می‌رود مجوز لازم جهت راه اندازی این دانشکده صادر گردد.