کارشناس نظارت بر بهداشت آب دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: تامین و حفظ سلامت آب آشامیدنی هدف نهایی مجموعه بهداشت محیط شناخت و کنترل عوامل بیماری زا و ممانعت انتقال آن از محیط به انسان است.
کارشناس نظارت بر بهداشت آب دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: تامین و حفظ سلامت آب آشامیدنی هدف نهایی مجموعه بهداشت محیط شناخت و کنترل عوامل بیماری زا و ممانعت انتقال آن از محیط به انسان است.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ طیبه ایزدی تصریح کرد: عدم رعایت بهداشت آب شرب می تواند بیشترین سهم را در انتقال بیماری های منتقله از جمله وبا، حصبه و بسیاری از بیماری های عفونی دیگر در مدت زمان کوتاه و طیف وسیعی از جامعه داشته و منجر به مرگ و میر افراد زیادی شود بنابراین سلامت آن از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
وی در خصوص فرا رسیدن ایام نوروز و افزایش تردد مسافرین در استان، نیز اظهار داشت: در این ایام نظارت بازرسین ما در مکان های گردشگری و عمومی به بهداشت آب شرب چندین برابر می شود.
ایزدی با اشاره به توصیه های بهداشت آب تصریح کرد: آب مورد نیاز برای مسافرت های کوتاه را درون ظروف تمیز نگهداری و در صورت عدم دسترسی به منابع آب شهری مطمئن، از بطری های آب بسته بندی شده معتبر یا آب های معدنی بسته بندی شده استفاده نمائید.
وی اضافه کرد: زلال بودن آب های سطحی در مسیر جهت آشامیدن به معنای سالم بودن آن نیست.
کارشناس نظارت بر بهداشت آب دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: آب آشامیدنی و آب برای شستشوی میوه، ظروف و البسه خود را حتماً از شیرهای برداشت آب متصل به شبکه آب رسانی سالم برداشت نمائید و در مناطق ییلاقی و همچنین مناطق کویری از لوله کشی های تحت کنترل بهداشت و ایستگاه های برداشت بهداشتی استفاده نمائید.
وی در پایان خاطرنشان کرد: افراد به آموزش کودکان در جهت اجتناب از آشامیدن آب های مشکوک در مکان های عمومی و علائم هشدار دهنده توجه نمایند.142-5
ارسال خبر/ سید حسین رازیان