پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/01/31

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

رئیس گروه سلامت روان اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد، از برگزاری کارگاه انعکاس اخبار مربوط به خودکشی در رسانه‌ها با حضور جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.

رئیس گروه سلامت روان اجتماعی و  پیشگیری از اعتیاد مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد، از برگزاری کارگاه انعکاس اخبار مربوط به خودکشی در رسانه‌ها با حضور جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.


 به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، حمداد آران‌پور در این کارگاه با بیان اینکه خودکشی یکی از معضلات جامعه است، گفت: رسانه‌ها می‌توانند در کاهش معضل خودکشی نقش مهم و تاثیرگذاری ایفا کنند.


 وی با بیان اینکه خودکشی پدیده چند عاملی است، گفت: در چند روز اخیر خبرهای زیادی مبنی بر خودکشی‌ها به خاطر مثلا نداشتن تبلت و این موارد شنیده می‌شود در حالی که عوامل متعددی باعث خودکشی افراد می‌شود.


 مدیر گروه سلامت روان اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد با بیان اینکه مسائل زیستی، روانی و ژنتیکی همه در بروز یک رفتار نقش دارند، افزود: همه این موارد می‌تواند منجر به رفتاری از جمله خودکشی شود و فرد چون فقدان مهارت‌های شناختی و تصمیم‌گیری و حل مسئله دارد اقدام به خودکشی آن را تشدید می‌کند.


 وی با بیان اینکه خودکشی یکی از ۱۰ مورد مرگ در دنیا است و هر سال بیش از یک میلیون نفر براثر خودکشی در جهان از بین می‌رود، افزود: هر ۴۰ ثانیه یک نفر براثر خودکشی جان خود را از دست می‌دهد و هر ۳ ثانیه یک فرد اقدام به خودکشی می‌کند.


 وی با اشاره به  اینکه خودکشی یکی از سه عامل مرگ جوانان در سنین ۱۴ تا ۳۵ سال در کشور است، افزود: این معضل تاثیرات روانشناختی، اجتماعی و اقتصادی زیادی بر خانواده‌ها وارد می‌کند چرا که این سن، سن باروری و نیروی کار برای جوانان است به همین دلیل تبعات اجتماعی و اقتصادی به همراه دارد.


 آران‌پور بیان کرد: در برخی کشورها افراد مسن دست به خودکشی می‌زنند اما در کشور ما متاسفانه جوانان دست به این کار می‌زنند، آثار زیانبار خودکشی در بین جوانان قابل اندازه‌گیری نیست.


 وی با اشاره به نحوه انتشار اخبار خودکشی در میان رسانه‌ها گفت: رسانه حتما با افراد ذی‌صلاح و صاحب‌نظر  در خصوص مشکلاتی که برای خانواده‌‌ها بعد از اقدام به خودکشی به وجود آمده مصاحبه بگیرند تا همه بدانند چه معضلاتی دامن خانواده‌ها را می‌گیرد.


مدیر گروه سلامت روان اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد در پایان خاطرنشان کرد: رسانه‌ها به بحث‌های هیجانی خودکشی کمتر بپردازند و برای جلوگیری از خودکشی راهکار ارائه دهند.


 ارسال خبر سید حسین رازیان