سرپرست دانشگاه علوم پزشگی کهگیلویه و بویراحمد از تحقق یافتن پروژه های این دانشگاه در طی سه سال اخیر خبر داد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشگی کهگیلویه و بویراحمد از تحقق یافتن پروژه های این دانشگاه در طی سه سال اخیر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علومپزشکی یاسوج، دکتر جاودان سیرت اظهار داشت: هر مجموعه ای برای توسعه و پیشرفت خود اساسا نیاز به فاکتور ها و پارامتر هایی دارد لذا یکی از فاکتورها برای دستگاه های خدمات رسان پروژه هایی است که به سلامت مردم کمک کند.
وی گفت: اجرای پروژه ها در دولت سیزدهم به ویژه در سه سال اخیر در مقایسه با پروژه های بعد از انقلاب دانشگاه جهش بسیار خوبی داشته است.
وی تعداد پروژه های فعال، افتتاح شده و کلنگ زنی شده را ۳۸ پروژه در سال ۱۴۰۰، ۶۵ پروژه در سال ۱۴۰۱ و همچنین ۷۶ پروژه در سال ۱۴۰۲ عنوان کرد و افزود: جهشی محسوس در اجرای پروژه های ساختمانی مربوط به بهداشت و درمان دانشگاه صورت گرفته است.
دکتر جاودان سیرت در ادامه به پروژه های ملی اشاره کرد و اذعان داشت: طی سال جاری ۲۹ پروژه در سطح ملی و شهرستانی افتتاح شد که از مهمترین آن ها میتوان به بیمارستان ۳۲ تخت خوابی شهید سلیمانی بهمئی اشاره کرد که کاملا تجهیز شده و در حال خدمات رسانی به مردم است.
وی به تجهیزات پزشکی بیمارستان های استان اشاره کرد و گفت: بالغ بر یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان هزینه برای تجهیز و اجناس بیمارستان ها اختصاص داده شد که این رقم ۴ برابر سال گذشته بود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به تجهیزات ملی اختصاص یافته اشاره کرد و تصریح کرد: دستگاه انژوگرافی بروز، دستگاه رادیولوژی پرتابل، اکو و سونو اقدامات خوبی در حوزه های مختلف در زمینه تجهیزات صورت گرفته است.
وی راه اندازی و فعالیت پزشکی هسته ای را برای اولین بار در استان با دستگاه بروز و تجهیز رادیولوژی پرتابل در بیمارستان بهمئی، را از اقدامات مهم در بخش تجهیزات دانست و گفت: بحث دیالیز و همچنین تامین دستگاههای بخش سوختگی و تجهیز کلینیک دندانپزشکی و خود دانشکده دندانپزشکی که در مرکز استان، مواردی است که تجهیزاتشان را وزارت بهداشت تقبل کرده به زودی ارسال می کنند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در خصوص اعمال جراحی که در گذشته در استان انجام نمی شد ولی اکنون در استان در حال انجام است، گفت: بسیاری از جراحی های سنگین که هم استانی ها به شهرهای مجاور مراجعت می کردند اکنون در استان به سهولت انجام میگیرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بالغ بر ۴۰۰ متخصص و فوق تخصص در همه زمینهها در سطح استان داریم، تصریح کرد: با توجه به اینکه در برخی رشتههای طب اورژانس و بی هوشی کمبود هایی داریم لذا در رشتههای دیگر وضعیت مناسبی داریم.
دکتر جاودان سیرت افزود: برای نمونه اولین بار پزشک فوق تخصص اطفال غدد در استان شروع به کار کرده و بیش از ۳۲ رشته فوق تخصصی در استان مشغول به فعالیت هستند.
وی در پایان اظهار داشت: بخش سرطان و آمپولوژی شیمی درمانی، بخش نورولوژی، بخش ان آی سی یو نوزادان، بخش نوزادان با ارتقاء۱۳ تخت به ۲۷ تخت راه اندازی شده است.