پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز چهارشنبه ، 1404/02/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، بر حضوری شدن آموزش‌ها تاکید کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، بر حضوری شدن آموزش‌ها تاکید کرد.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر محمدمهدی بانشی در نشست با روسای مراکز بهداشتی استان بر اهمیت کار در سیستم بهداشتی تاکید کرد و گفت: کار در سیستم بهداشت با سایر واحد‌ها متفاوت است.


رئیس مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بر خلاف سایر واحدهای حوزه بهداشت که مردم به سراغ آنها می‌روند حوزه بهداشتی خود باید به سراغ مردم برود.


وی بیان کرد: اگر در اتاق‌هایمان بنشینیم مردم به ما مراجعه نمی‌کنند ما باید به آنها مراجعه کنیم.لذا کادر بهداشت ظرفیت‌های خاص خود را دارد.


رئیس مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: طی دو سال گذشته پاندمی کرونا کار حوزه بهداشت را سخت کرد و واکسیناسیون کار را سخت‌تر کرد هر چند با واکسیناسیون بارقه‌های امید ‌که پاندمی را می‌توان تا حدودی کنترل کرد ایجاد شد.


وی با بیان اینکه اکثر شهرستان‌ها در واکسیناسیون دانش‌آموزان و معلمان خوب عمل کردند و جزء دو استان برتر در این زمینه بودیم.


بانشی با بیان اینکه مواردی در حوزه بهداشت است که باید جدی گرفته شود، افزود: آموزش در حوزه بهداشت ضعیف است توصیه می‌کنیم با توجه به اینکه همه کادر بهداشتی واکسینه شدند آموزش‌ها حضوری شود.


وی نظارت و پایش را دومین مورد مهم در استان دانست و افزود: سیستمی که نظارت ندارد  کور و بی‌هدف است لذا همه سطوح بهداشتی نظارت شود.


رئیس مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ثبت روزانه گزارشات دیگر مواردی است که بهورز ما باید به آن توجه کنند.


بانشی با بیان اینکه آمار خدمت‌دهی به جامعه تحلیل و برای رفع نقاط ضعف برنامه‌ریزی شود گفت؛ بعد از آن می‌توانیم نیازها را در یابیم.


وی با اشاره به اینکه خدمت در حوزه بهداشتی از ۱۷ هزار خدمت به ۳۵ تا ۴۰ هزار خدمت در روز افزایش یافته گفت: روزانه مراکز بهداشتی در تمامی استان را رصد می‌کنیم و همین اقدام موجب افزایش خدمات‌دهی به مردم شده است.


وی با تاکید بر خدمت‌دهی به جمعیت یکبار خدمت گفت: ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت یکبار خدمت طی یکسال گذشته هیچ خدمتی دریافت نکرده‌اند.


به گزارش وب دا: جلسه تحلیل آمار با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی،معاون فنی مرکز بهداشت استان، مدیران واحدهای معاونت بهداشتی و مدیران معاونین شبکه های بهداشت و درمان نه شهرستان استان در سالن اجلاس این معاونت برگزار شد.


ارسال خبر/ سید حسین رازیان