کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان لنده از تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان لنده از تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کهکیلویه و بویراحمد، مهندس فریبرز یاوریان افزود: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و اهمیت حفظ سلامت روزه داران در این ماه، نظارت و کنترل بهداشتی بازرسان بهداشت محیط در این مدت بر تهیه و توزیع مواد غذایی مرسوم در این ماه از قبیل حلیمپزی، کبابیها، زولبیا و بامیه پزیها، شیرینیهای سنتی، نانواییها و خرمافروشیها در سطح شهرستان تشدید میشود.
وی توصیه کرد: شهروندان در هنگام خرید مواد غذایی بستهبندی شده به پروانه ساخت با شناسه نظارت بهداشتی، تاریخ تولید و انقضای مصرف، نشانی دقیق کارخانه تولیدکننده و سالم بودن بسته توجه کنند.
مهندس یاوریان با اشاره اینکه بازرسی ها در دو نوبت صبح و عصر توسط بازرسان بهداشت محیط صورت گرفته می شود، عنوان کرد: بازدیدها به صورت مرتب از تجهیزات پرتابل بازرسی از قبیل روغن سنج، شوری سنج، کدورت سنج، PH متر و آلودگی سطوح استفاده و چنانچه موارد غیر بهداشتی مشاهده شود اقدامات قانونی انجام می شود.
وی با تاکید بر رعایت بهداشت فردی ومحیط، نظافت محل کسب، بهداشت مواد غذایی بهویژه مواد اولیه محصولات، بهداشت ابزار و وسایل کار، بهداشت فردی خادمان و نظافت مساجد افزود: صاحبان مشاغل مواد غذایی و اماکن عمومی باید در ماه مبارک رمضان مقررات مربوطه و توصیههای بهداشتی را رعایت و با ماموران بهداشت محیط همکاری کنند.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان لنده تصریح کرد: ظروف یکبار مصرف غیر گیاهی جمع آوری و از فروش سمبوسه و یخ در بهشت در فضای باز توسط بازرسان بهداشت محیط جلوگیری می شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف با شماره تلفن 190 تماس و گزارش های خود را پیرامون تخلفات بهداشتی اعلام نمایند.
خبر؛ محمد پاک سیرت


