پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1404/02/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

در طول ایام سوگواری محرم بخصوص روزهای تاسوعا و عاشورا،واحد بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان لنده در گشت های مشترک با اداره دامپزشکی بصورت صبح و عصر هر روز، طرح تشدید نظارت های خود را از صنوف حساس در دستور کار قرار داد.

در طول ایام سوگواری محرم بخصوص روزهای تاسوعا و عاشورا، واحد بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان لنده در گشت های مشترک با اداره دامپزشکی بصورت صبح و عصر هر روز، طرح تشدید نظارت های خود را از صنوف حساس در دستور کار قرار داد.



 



به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنده؛ کارشناس مسئول شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده در این خصوص گفت: تشدید نظارت ها بر صنوف حساس به ویژه صنوف فعال در ماه مبارک رمضان از جمله قصابی ها، مرغ فروشی ها، آشی ها، شیرینی پزی ها، نانوایی از ابتدای محرم ماه بصورت صبح و بعد از ظهر در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرار داشته است و تا پایان دهه اول محرم نیز ادامه داشت.



 



مهندس فریبرز یاوریان افزود: از تمامی این مراکز بازدید بعمل آمده و ضمن ارائه آموزش های لازم، نواقص موجود جهت رفع مشکلات به متصدیان اعلام شده است.



 



وی به اشاره به اینکه در ماه محرم همزمان با برگزاری جلسات و مراسم مذهبی و عزاداری در مساجد و تکایا بخصوص روز تاسوعا و عاشورا توزیع نذورات و غذا توسط هیئت های عزاداری صورت می گیرد و احتمال بروز بیماری های مرتبط با غذا و مسمومیت های غذایی در مکان هایی که بصورت دسته جمعی غذا تهیه و توزیع می گردد بیشتر می باشد، گفت: به جهت اهمیت موضوع و سلامت عموم جامعه انتظارمی رود مدیران هیئت های عزاداری و مسئولین طبخ و تهیه غذا با توجه به نکات ساده ولی پر اهمیت بهداشتی در تامین سلامت عمومی کوشا و ساعی باشند و همکاران ما هم بصورت مستمر بازدید داشتند.