کارشناس مسئول برنامه ملی خود مراقبتی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، طرح ملی «خود مراقبتی» به عنوان پنجمین برنامه ملی تحول سلامت با رویکردهای فردی، سازمانی، اجتماعی و خودیاری همگام با سراسر کشور در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت استان از سال ۹۴ اجرایی شده است.
کارشناس مسئول برنامه ملی خود مراقبتی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، طرح ملی «خود مراقبتی» به عنوان پنجمین برنامه ملی تحول سلامت با رویکردهای فردی، سازمانی، اجتماعی و خودیاری همگام با سراسر کشور در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت استان از سال ۹۴ اجرایی شده است.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ زهره سیفی افزود: رویکرد «خود مراقبتی سازمانی» با هدف ایجاد محیط کار سالم، افزایش و ارتقای سلامت در محل کار، خلق محیط فیزیکی و فرهنگ حمایتی و تشویق شیوه زندگی سالم با همکاری کارکنان و کارفرمایان در محیط کار کلیه ادارات، سازمان ها، کارخانجات در حال انجام است.
وی ابراز داشت: تشکیل شورای ارتقای سلامت در محل کار لازمه اجرای برنامه «خود مراقبتی سازمانی» است، بنابراین با تشکیل این شورا برنامه عملیاتی مشارکتی برای پیشبرد سلامت کارکنان آن سازمان تدوین و تعریف می شود.
کارشناس مسئول برنامه ملی خود مراقبتی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان ادامه داد: هدف از اجرای این برنامه ایجاد محیط کار سالم است تا همه افراد در محیط کاری سالم مشغول به کار شوند.
وی با اشاره به اینکه محیط کاری ایمن و با قانون کار مطلوب سبب افزایش توانایی افراد شاغل در آن محیط می شود، یادآور شد: به منظور خلق محیط کار سالم، ادارات هر شهرستان از چهار معضل دخانیات، تحرک بدنی، استرس در محیط کار و تغذیه سالم یک موضوع و یا حتی بیشتر را انتخاب کرده و یک برنامه عملیاتی یکساله تدوین می کنند که شیوه نوشتن برنامه عملیاتی از سوی کارشناس شبکه بهداشت به دستگاه های اجرایی ارائه می شود.
به گزارش وب دا؛ هر دستگاه اجرایی با توجه به مشکلات موجود در آن می تواند، مداخلات و فعالیت های آموزشی یا مداخلات غیر آموزشی مثل خرید تجهیزات و سایر موارد را پیش بینی کند.5-15-142