رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه عملکرد انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت و درمان با گذشته قابل مقایسه نیست، گفت: خوشبختانه طی سال ها تلاش مرگ و میر مادران باردار نیز کاهش یافته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه عملکرد انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت و درمان با گذشته قابل مقایسه نیست، گفت: خوشبختانه طی سال ها تلاش مرگ و میر مادران باردار نیز کاهش یافته است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر اورنگ ایلامی در نشست با آیت الله ملک حسینی؛ نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد با تبریک فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: این دهه فرصت مناسبی برای تبیین، تشریح و اطلاع رسانی خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه تعداد خانههای بهداشت استان از 17 به 351 رسیده است، عنوان کرد: قبل از انقلاب مرکز بهداشتی و درمانی در استان وجود نداشت ولی هم اکنون 7 مرکز مشغول ارائه خدمات به مردم است.
دکتر ایلامی ادامه داد: قبل از انقلاب پایگاه بهداشتی نبود ولی در حال حاضر 50 پایگاه فعال داریم و تعداد تختهای بیمارستانی نیز قبل از انقلاب 85 تخت بوده که به یک هزار و 97 تخت رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد افزود:مرگ میر مادران باردار قبل از انقلاب در استان 45 در هر یک هزار نفر بوده که هم اکنون به 12 در هر یکصدهزار نفر رسیده و در 10 ماهه گذشته هیچ گونه مرگ مادر بارداری در استان گزارش نشده است.
وی از فعالیت 45 پایگاه اورژانس زمینی و 2 پایگاه هوایی در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب تنها دو پزشک متخصص و تعدادی پزشک عمومی هندی و بنگلادشی در استان حضور داشت که اکنون 299 پزشک متخصص و فوق تخصص دولتی در استان مشغول ارائه خدمت به بیماران هستند به گونهای که شاخص جهانی را رد کردهایم.
وی با اشاره به تحصیل 2 هزار و 300 دانشجو در مقاطع مختلف در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج یادآور شد: 16 نشریه دانشجویی، 13 انجمن علمی و کانون و 5 تشکل مستقل داریم.
دکتر ایلامی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی یاسوج 5 رشته دکترای تخصصی شامل بیماریهای کودکان، زنان، داخلی، بیهوشی و جراحی عمومی دارد که پیگیر افزایش رشتهها نیز هستیم.
وی با تشریح دستاوردهای دیدار اخیر خود با سرپرست وزارت بهداشت گفت: تاسیس دانشکده داروسازی، راه اندازی مرکز رادیوتراپی و سرطان درمانی، راه اندازی مرکز پزشکی هستهای و برخی مسائل بودجهای و مالی در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت که سرپرست وزارت بهداشت در این زمینهها قول مساعدت دادند.
دکتر ایلامی بیان کرد: با توجه به برنامه ریزیهای انجام شده در سال 96 در مجموع 11 کاروان و امسال نیز 40 کاروان پزشکی و دندانپزشکی در قالب کاروان سلامت امید به مناطق محروم اعزام و خدمات لازم را به صورت رایگان ارائه کردند.
وی با اشاره به تفاهم نامه همکاری با دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای آغاز همکاریهایی در زمینه تبادل استاد، دانشجوی بین الملل و سایر همکاریهای بین الملل افزود: انعقاد تفاهم نامههای همکاری با دانشگاههای معتبر روسیه، آرژانتین، ترکیه و برزیل با هدف اغاز همکاریهایی در زمینه آموزشی، پژوهشی، درمان و بین الملل داشتیم و بزودی اولین استاد دانشگاه علوم پزشکی برای ادامه تحصیل اعزام میشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان با تشریح عملکرد دو سال گذشته حوزه بهداشت و درمان گفت: افتتاح و بهره برداری از 96 تخت بیمارستانی در گچساران، 70 تخت در کهگیلویه، 300 تخت در بویراحمد و 32 تخت در باشت از جمله خدمات انجام شده در این مدت بوده که شاهد افزایش 60 درصدی تختهای بیمارستانی هستیم و البته با افتتاح دیگر پروژهها تا نیمه اول سال آینده شاهد افزایش تعداد تا دوبرابر هستیم.1
انتهای پیام/