پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز چهارشنبه ، 1404/02/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس مسئول ترویج تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: تقویت موقعیت برای ترفیع تغذیه با شیر مادر بعنوان بخشی از تغذیه خوب، امنیت غذایی و کاهش فقر و ایجاد یک جهان پایدار با پایان دادن به فقر، سوء تغذیه، ناامنی غذایی و فقر میلیون ها نفر را تحت تاثیر قرار می دهد و سدی در برابر توسعه پایدار است.

کارشناس مسئول ترویج تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: تقویت موقعیت برای ترفیع تغذیه با شیر مادر بعنوان بخشی از تغذیه خوب، امنیت غذایی و کاهش فقر و ایجاد یک جهان پایدار با پایان دادن به فقر، سوء تغذیه، ناامنی غذایی و فقر  میلیون ها نفر را تحت تاثیر قرار می دهد و سدی در برابر توسعه پایدار است.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان؛ فرناز شجاعی با اشاره به شعار هفته جهانی شیر مادر"تغذیه با شیر مادر زیر بنای زندگی سالم" افزود: تغذیه با شیر مادر یک راه حل جهانی برای شروع یکسان و عادلانه زندگی برای همه است و زیربنای سلامت و بقاء زنان و کودکان محسوب می شود.


وی ادامه داد: شیر مادر برای تامین نیازهای تغذیه کودک طراحی شده، بنابراین تغذیه با شیر مادر یک روش طبیعی و مطلوب تغذیه کودکان و ارتقا دهنده پیوند عاطفی بین مادر و کودک بدون توجه به موقعیت است.


وی تصریح کرد: 40درصد از تمام شیرخواران زیر 6 ماه به طور انحصاری با شیر مادر تغذیه میشوند و فقط 45 درصد از آنها تغذیه با شیر مادر را تا 24 ماهگی ادامه می دهند.


شجاعی با بیان اینکه تفاوت های بسیاری در میزان های منطقه کشوری تغذیه با شیر مادر وجود دارد، اذعان داشت: افزایش تغذیه مطلوب با شیر مادر می تواند از مرگ بیش از 823 هزار کودک و 20هزار مادر در هر سال پیشگیری کرده و عدم تغذیه با شیر مادر با درجه کمتر هوش ارتباط دارد که منجر به زیان اقتصادی درحدود 302 میلیارد دلار در سال می شود.


وی در پایان با تشریح برنامه های هفته جهانی شیر مادر خاطر نشان کرد: استفاده عموم مردم از پیام و شعار های مرتبط با هفته مذکور، مصاحبه با متخصیصن اطفال بصورت رسانه ای، اهمیت استفاده از شیر مادر در بیل بورد های شهری، برگزاری کلاس آموزشی در مورد مزایای شیر مادر، نحوه مدیریت تغذیه با شیر مادر، آموزش مادران شاغل ادارات، مربیان مهد کودک ها و برگزاری کلاس آموزشی جهت داوطلبین سلامت در کلیه محلات و مراکز ارائه خدمات بهداشتی در دستور کار قرار دارد.


به گزارش وب دا؛ بزرگداشت هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر همه ساله از دهم تا 16مردادماه برگزار می شود.142_6