به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، دکتر محمدمهدی بانشی در خصوص تغذیه افراد مبتلا به کرونا گفت: مبتلایان مصرف منابع ويتامين A مثل تخم مرغ، هويج، سبزيجات قرمز و نارنجي مثل فلفل دلمه اي قرمز و زرد را افزايش دهيد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، دکتر محمدمهدی بانشی در خصوص تغذیه افراد مبتلا به کرونا گفت: مبتلایان مصرف منابع ويتامين A مثل تخم مرغ، هويج، سبزيجات قرمز و نارنجي مثل فلفل دلمه اي قرمز و زرد را افزايش دهيد.
رئیس مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه مبتلایان جهت بهبود عملكرد سيستم ايمني از عسل استفاده كنند، افزود: نان و غلات سبوس دار در برنامه غذایی این افراد فراموش نشود.
وی توصیه کرد: مبتلایان مصرف ميوه و آبميوه هاي تازه( آب هويج ، آب هندوانه ، آب كرفس ، آب گوجه فرنگي و .. )را افزايش دهند، در كنار غذا از سبزي و سالاد تازه، سير ،فلفل دلمه اي و پياز تازه استفاده شود.
وی ادامه داد: در ميان وعده ها از مغزها ( گردو، بادام ، پسته و ...) استفاده شود و از سوپ و آش داغ و تازه حاوي آب گوشت يا آب مرغ ،سبزيجات تازه و حبوبات استفاده كنند.
وی با اشاره به استفاده از روغن مايع شامل روغن كلزا، زيتون، افتابگردان و ... استفاده كنيد، گفت: مبتلایان به کرونا از مصرف غذاهاي سرخ شده، فست فودها ، سوسيس و كالباس ، انواع سس هاي چرب و اجتناب کنند و تا زمان بهبودی از مصرف شير و لبنيات بپرهیزند.
دکتر بانشی با بیان اینکه در صورت داشتن حالت تهوع از زنجبيل يا موز استفاده كنند، افزود: دمنوش هاي تازه همراه با زنجبيل را بطور روزانه استفاده كنيد و از مصرف غذاهاي چرب و سنگين، ماكاروني، پنير پيتزا تا زمان بهبودي پرهيز كنيد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در پایان خاطر نشان کرد: در برنانه غذایی مبتلایان به کرونا منابع پروتئين شامل انواع گوشت هاي تازه ي مرغ ماهي و گوشت قرمز، حبوبات ، تخم مرغ و مغزها گنجانده شود.
انتهای پیام/