معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: امنیت و سلامت دغدغه اصلی جامعه بشری است که این رسالت بسیار سنگینی برای حوزه بهداشت و درمان است.
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: امنیت و سلامت دغدغه اصلی جامعه بشری است که این رسالت بسیار سنگینی برای حوزه بهداشت و درمان است و دانشگاه علوم پزشکی یاسوج همواره در تحقق شعار عدالت در سلامت کوشا بوده است.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ جلال پوران فرد در برنامه زنده "گفت و گو" که دوشنبه شب از شبکه استانی دنا پخش شد، افزود: از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون خدمات بسیار زیادی در حوزه بهداشت و درمان کهگیلویه و بویراحمد صورت پذیرفته است که در دو سال گذشته نیز تیم مدیریتی جدید دانشگاه تلاش نموده عدالت در سلامت را تحقق بخشد و نگاه ویژه ای به مطالبات مردم در حوزه بهداشت و درمان داشته باشد.
وی اظهار داشت: خوشبختانه در هفته جاری دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ۲۴ پروژه بهداشتی و درمانی را با حضور ویدئو کنفرانسی ریاست جمهور افتتاح نمود که برخی از پروژه ها توسط دانشگاه ساخت و تجهیز شده بودند و برای برخی از آنها تنها خرید تجهیزات پزشکی برعهده دانشگاه بود.
وی ابراز داشت: در گذشته در مناطق صعب العبور چندین ساعت طول میکشید تا اورژانس بتواند به منطقه ای اعزام و ارائه خدمت کند اما هم اکنون با وجود پد بالگرد در مناطق مختلف سبب العبور استان این مدت زمان به حداقل رسیده و از طریق اورژانس هوایی بیماران به مراکز بهداشتی و درمانی ارجاع داده می شوند.
پورانفرد گفت: در بین پروژههایی که این هفته افتتاح شد و حدود ۹ پد بالگرد با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیون تومان نیز افتتاح شدند اما متاسفانه در اشتباه پیش امده در حوزه مرکز فوریت های پزشکی هزینه انجام شده به تومان و تنها با عنوان پد بالگرد موشمی بود که از مردم شریف استان عذرخواهی میکنیم و یادآور می شویم که پد موشمی توسط مردم و دهیاران ساخته شد و دانشگاه هیچگونه هزینه ای بابت آن پرداخت نکرده است.
وی افزود: در مورد مرکزجامع لنده نیز باید به استحضار مردم برسانیم که ساخت این پروژه با دانشگاه علومپزشکی نبود و تنها تجهیز آن بر عهده ما بود که در لیست منتشر شده فقط هزینه تجهیزات عنوان شده است. ما برای مرکز سلامت جامعه لنده دو و نیم میلیارد تجهیزات خریداری نمودیم و محوطه سازی انشعابات آب و برق و تلفن آن را نیز در نظر گرفته بودیم.
وی ضمن قدردانی از بنیاد علوی تصریح کرد: ما ۲۴ پروژه تحویل مردم شریف استان داریم و ممکن است به علت حجم کاری بالا اشتباهی نیز اتفاق بیفتد اما با تلاشهای صورت گرفته این حجم از پروژه در تاریخ دانشگاهعلومپزشکی بیسابقه بوده است.
معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ما در سال گذشته حدود ۲۰ پروژه بهداشتی درمانی در استان راه اندازی نمودیم. این وظیفه ما است و ما تکمیل کننده زحمات قمکاران قبلی خود هستیم. دانشگاه همواره بر آن است تا در راستای عدالت در سلامت گام بردارد.
وی در پایان یادآور شد: برخی از پروژه ها چون بیمارستان بهمنی، بیمارستان چرام، مرکز پزشکی هسته ای، دانشکده های بهداشت، دندان پزشکی و پرستاری، کلینیک تخصصی دندانپزشکی گچساران، آموزشگاههای بهورزی یاسوج و گچساران و تعدادی خانه بهداشت را تا پایان سال 1400 افتتاح و به بهره برداری برسانیم.