پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1404/02/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس واحد بهداشت خانواده شبکه بهداشت درمان شهرستان کهگیلویه گفت: بچه هایی که تک فرزند خانواده هستند به دلیل اینکه خواهر یا برادری ندارند که رقابت کردن سالم را با او تمرین و تجربه کنند با مشکلاتی در زمینه پذیرش واقعیت های زندگی رو به رو می شوند.

 کارشناس واحد بهداشت خانواده شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کهگیلویه در راستای اهداف هفته جهانی جمعیت (20لغایت 27تیرماه) گفت: بچه هایی که تک فرزند خانواده هستند به دلیل اینکه خواهر یا برادری ندارند که رقابت کردن سالم را با او تمرین و تجربه کنند با مشکلاتی در زمینه پذیرش واقعیت های زندگی رو به رو می شوند.



به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه؛ لاله طیبی در این زمینه تصریح کرد: خواهر و برادر داشتن کمک می کند تا فرزندان بتوانند در موفقیت های مختلف خودشان را جای دیگری بگذارند و از منظر او به اتفاقات نگاه کنند.



طیبی افزود:  بچه ها رازها و حرف هایشان را قبل از اینکه به پدر و مادرشان بگویند، با خواهر و برادرانشان در میان می گذارند لذا می توان گفت خواهر و برادر بزرگترین سرمایه حمایتی برای روزهای سخت آینده هستند.



وی ادامه داد: بچه هایی که تک فرزند هستند، در مهمانی و پارک و سفر مجبورند با بزرگترها دمخور باشند، در نتیجه نمی توانند با همسالانشان ارتباط کافی برقرا کنندو این مسئله باعث می شود که افراد کمتری را در زندگی برای شوخی کردن، بازی کردن و حتی صحبت کردن داشته باشند.



کارشناس بهداشت خانواده شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کهگیلویه اظهار داشت: بچه هایی که تک فرزند هستند، در مرکز توجه والدین قرار دارند و هر رفتار آنها توسط والدین پایش می شود لذا این امر باعث می شود که  چنین بچه هایی  همیشه با یک حالتی از اضطراب زندگی کنند.



 طیبی در پایان خاطرنشان کرد: احساس تنهایی، لجبازی، کم تحملی، پرتوقعی، اعتماد به نفس کاذب و بسیاری از آسیب های رفتاری دیگر از جمله پیامدهای روحی و روانی رواج تک فرزندی می باشد.