پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز چهارشنبه ، 1404/02/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در ایام نوروز به علت افزایش مسافرت ها، مصرف غذاهای آماده بین راهی افزایش و غذاهاید تازه و خانگی کاهش می یابد.

 


رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: در ایام نوروز به علت افزایش مسافرت ها، مصرف غذاهای آماده بین راهی افزایش و غذاهاید تازه و خانگی کاهش می یابد.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان؛ فرشته بوستانی با بیان اینکه روند افزایشی مصرف غذاهای آماده احتمال ایجاد مسمومیت های غذایی را در افراد فزونی می بخشد، افزود: در این ایام مصرف شیرینی، آجیل و تنقلات نیز جای خود را به وعده های اصلی می دهند.


وی ادامه داد: مصرف غذاهای چرب، شیرین و نمکی خوشمزه، نوشابه های گازدار و تنقلات افزایش چشم گیری داشته و سلامت افراد به ویژه افراد دارای اضافه وزن، چاقی، دیابت و فشارخون را با تهدید مواجه می کند.


رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به اینکه در ایام نوروز مصرف بیش از حد میوه جات نیز توصیه نمی شود، ابراز داشت: اگرچه میوه ها مقدار زیادی ویتامین، فیبر و مواد معدنی وارد بدن می کنند اما به علت وجود قند منجر به افزایش دریافت انرژی زمینه ساز اضافه وزن و دفع ویتامین های اضافیی از طریق ادرار می شود.


وی جمع های دورهمی و برنامه های متنوع تلویزیونی را در ایام نوروز منجر به فعالیت کم بدنی عنوان و اظهار کرد: توصیه می شود افراد در این مدت برنامه منظمی جهت ورزش و پیادروی های خانوادگی داشته باشند.


فرشته بوستانی نشست های شبانه را منجر به کم خوابی افراد دانست و افزود: در این صورت افراد دیرتر خوابیده و صبح دیرتر از خواب بیدار می شوند که این بدخوابی ها در ایجاد بد غذایی، کم تحرکی و به دنبال آن سوء تغذیه نقش مهمی خواهد داشت.


وی تصریح کرد: به طور کلی برنامه های غذایی ایام نوروز و کم تحرکی زمینه ساز ایجاد اضافه وزن و چاقی در این مدت خواهد شد .


رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در پایان خاطر نشان کرد: داشتن برنامه غذایی سالم، استفاده از مواد غذایی تازه، مصرف سبزی و میوه، کنترل مصرف شیرینی، تنقلات و آجیل، داشتن فعالیت ورزشی و خواب منظم از وزن گیری نامناسب، چاقی، ایجاد چربی خون، قند خون و فشارخون پیشگیری می کند.142-5