پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

كارشناس نطارت بر مواد خوراكي و آشاميدني معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج طی گزارشی به ارائه توصیه های لازم جهت حفظ سلامت در طول سفر پرداخت.

كارشناس نطارت بر مواد خوراكي و آشاميدني معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج طی گزارشی به ارائه توصیه های لازم جهت حفظ سلامت در طول سفر پرداخت.


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی استان؛ راضیه نجات زاده گفت: توصیه می‌شود در طول سفر تا حد امکان غذا را شخصاً آماده و از مصرف مواد غذایی در رستوران و غذاخوری‌های نامطمئن و یا خرید مواد غذایی از دست فروشان خودداری کنید.


وی با بیان اینکه پاکیزه نگهداشتن دست ها یکی از مهمترین راه های پیشگیری از مریض شدن و پخش شدن میکروب‌ها است، تاکید کرد: دستانتان را به مدت 20 ثانیه با آب گرم و صابون تمیز بشویید. اگر صابون و آب تمیز در دسترس نیست، از یک ضدعفونی کننده‌ی با پایه الکلی مخصوص دست استفاده کنید.


نجات زاده افزود: هنگام پخت غذا در ایام عید مراقب بیماری‌ها و مسمومیت های غذایی باشید. از انتقال آلودگی از یک ماده غذایی به مواد غذایی دیگر با جدا نگهداشتن مواد خام از مواد غذایی پخته جلوگیری کنید. غذاها را در دمای مناسب بپزید. غذاهای فاسد شدنی را بیش از دو ساعت خارج از یخچال قرار ندهید.


وی ادامه داد: اگر می خواهید از غذاهای کنسرو شده استفاده کنید توجه داشته باشید که قوطی ها، برآمده یا فرو رفته نباشند و نشتی یا شکستگی نداشته و پس از اطمینان از تاریخ مصرف آن و داشتن مجوز وزارت بهداشت باید به مدت 20 دقیقه قبل از مصرف بجوشانید.


كارشناس نطارت بر مواد خوراكي و آشاميدني معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: یخ را از مراکز مطمئن تهیه و از مصرف یخ‌ هایی که در شرایط غیر بهداشتی و روی زمین نگهداری یا خرد می‌شوند، خودداری کنید چرا که منبع آبی تولید این یخ‌ها مشخص نیست و ممکن است این یخ‌ ها از آب‌ های ناسالم تهیه شده باشند که آلوده به انگل‌ هایی است که ممکن است اسهال به همراه داشته باشد.


وی اظهار داشت: از مصرف آب ‌های سطحی، چشمه ‌ها و دریاچه ‌ها خودداری کنید و آب آشامیدنی را از منابع مطمئن تامین کنید و تا حد امکان از بطری‌های آماده آب بسته بندی استفاده کنید و در پارک ها و تفریحگاه ها به تابلوهای راهنمای آب شرب و غیر شرب توجه کنید .