معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: پیروی از یک برنامه غذایی صحیح در ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژهای برخوردار است، تا هم بتوان، عادات غذایی غلط را اصلاح کرد و هم از برکات معنوی این ماه بهره برد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر رحمت اله افشار افزود: در فاصله افطار تا سحر آب مصرف کنید،کم آبی و خشکی بدن باعث یبوست و تضعیف سیستم ایمنی در بدن می شود.
وی ادامه داد: برای کاهش احساس تشنگی،از لیموترش،کاهو وخیار در وعده سحر استفاده کنید.
وی با بیان اینکه اگرسحری نخورید،درطول روز و از ساعت ۱۱ صبح ببعد دچار افت قند خون،کاهش تمرکز و افت توان کاری می شوید، خاطر نشان کرد: از انواع نان وغلات سبوس دار مصرف کنید، مصرف سبوس علاوه بر جلوگیری از یبوست،در جلوگیری از اضافه وزن و بیماریهای گوارشی مثل سرطان کولون موثراست.
دکتر افشار اذعان داشت: مصـرف مقـادی کـافی گـروه سـبزی هـاومیـوه هـادر ایـام روزه ضروری است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در پایان گفت: شیر و لبنیات علاوه بـر تـامین کلسـیموفسـفرو بخشـی از پــروتئین،ویتــامین هــای گــروه B بـه خصــوص ویتــامین B2وB12 را کــه بــه تقویــت سیســتم ایمنــی بــدن کمــک مــی کنند، تامین می کند.