کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی گفت: در ماه مبارک رمضان از مصرف بیش از حد غذاهای چرب و شیرین خودداری کنید.
کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی گفت: در ماه مبارک رمضان از مصرف بیش از حد غذاهای چرب و شیرین خودداری کنید.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج؛ مصطفی رنجبر گفت: روزهداران هنگام افطار از مصرف زیاد مواد غذایی شیرین مانند زولبیا، بامیه و حلوا خودداری کنند، زیرا باعث افزایش وزن میشود.
وی افزود: انجام پیادهروی و ورزش در این ماه به فاصله معینی از افطار توصیه میشود.
کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی با بیان اینکه بهتر است روزهداران روزهشان را با آب ولرم باز کرده و پس از آن از نان، پنیر، گردو و غذاهای گرمی مانند آش استفاده کنند، ادامه داد: روزه داران حتما بین افطار تا شام یک تا دو ساعت فاصله بگذارند و در این زمان آب فراوان بنوشند.
مصطفی رنجبر با اشاره به اینکه در ماه رمضان، در بیشترین زمان فعالیت(طول روز) کمترین مصرف مواد غذایى را داریم که این فعالیت هاى روزمره سبب از دست رفتن کالرى می شود و وزن بدن کم خواهد شد، گفت: کاهش وزن در مورد افراد مختلف با توجه به جنسیت(مرد یا زن)، وزن و سن متفاوت است، گفت: در حالت معمول بین ۲ الى ۴ کیلوگرم کاهش وزن وجود دارد که این مقدار، قسمتى مربوط به از دست دادن کالرى و قسمتى مربوط به عدم دریافت مواد غذایى و آب است.
وی افزود: توصیه می شود در افطار از مقداری نان و غذاهای ساده، انواع سوپ ها، حلیم و آش مصرف شود.
این کارشناس تغذیه در پایان با اشاره به افرادی که امکان تغییر برنامه ورزشی خود را ندارند، به آنها توصیه نمود: در هنگام سحر و افطار مقدار بسیار زیادی آب بنوشند تا علاوه بر اینکه این نیاز بدن برطرف شود مقداری آب نیز در بدن ذخیره کنند، تا در موقع نیاز از آن بهره مند شده و به این ترتیب احتمال وقوع خطرات ناشی از کم آبی را به حداقل برسانند..10-142
خبر؛ سید یحیی اسلام نژاد